Τετάρτη, 03 Σεπτέμβριος 2014 22:50

Η βελτιωμένη "Μαύρη Θύελλα" 1-0 τον Παναρκαδικό στην Τρίπολη - νέο φιλικό την Κυριακή με Πανηλειακό

Γράφτηκε από τον

Δεύτερη συνεχόμενη φιλική νίκη για την "Μαύρη Θύελλα" σήμερα στην Τρίπολη. Μετά το 1-0 στο Λουτράκι το περασμένο Σάββατο, η Μεσσηνιακή επικράτησε με το ίδιο σκορ και του Παναρκαδικού σε ένα ματς που η εικόνα της ήταν βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα ματς.


Το συγκρότημα του Νίκου Κουρμπανά πήρε το φιλικό διπλό χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Νιφορόπουλος στο 43' ενώ ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος της διάρκειας του αγώνα.
Μάλιστα στο πρώτο μέρος αγωνίστηκε αρκετή ώρα με δέκα παίκτες αφού ο Σκάρος χτύπησε και αποχώρησε τραυματίας. Ο Κουρμπανάς δεν έβαλε κάποιο "κρύο" παίκτη στη θέση του και η Καλαμάτα έπαιξε με παίκτη λιγότερο όλο το πρώτο μέρος.
Οι Μεσσήνιοι είχαν κάποιες καλές φάσεις για γκολ με τους Καλαντζή, Σκαρλάτο και Ηλιόπουλο αλλά στο 43' άνοιξαν το σκορ.
Ο Λουμπαρδέας ήταν ο δημιουργός και ο ο Νιφορόπουλος με δυνατό σουτ πέτυχε το 0-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν αρκετές αλλαγές και από τις δύο ομάδες ενώ η Καλαμάτα είχε και δεύτερο τραυματισμό καθώς χτύπησε και βγήκε ο Ηλιόπουλος.
Ο Παναρκαδικός είχε την καλύτερη του ευκαιρία στο 49' με τον Νάνο.
Η Καλαμάτα πάντως ήταν η ομάδα που είχε την υπεροχή και στο δεύτερο μισό του αγώνα με κορυφαία στιγμή το δοκάρι του Μαρτίνου στο 75'. Κοντά στο γκολ έφτασε και ο Ζάρκος - που άφησε καλές εντυπώσεις - στο 80' για να ολοκληρωθεί τελικά το φιλικό ματς με την Καλαμάτα νικήτρια με 0-1.
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Ψυχογιός, Ρένος Πετρόπουλος (80’ Κλαπης), Μπαικιρτζίδης (46’ Αρώνης), Κυριακόπουλος, Κωστάκης, Μπίσιας (46’ Σταθόπουλος), Αρδάμης, Δήμος, Μπούτας (71’ Ζώης), Νάνος (70’ Χριστάκης), Ευγένιος Πετρόπουλος (86’ Τσακόπουλος).
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Πάππος (46’ Μούζος), Νιφορόπουλος, Μαρτίνος, Ρούσσης (46’ Χριστοφιλέας), Σκαρλάτος, Χαρίτος (46’ Πολυχρόνης), Ηλιόπουλος (46’ Βασιλόπουλος), Λουμπαρδέας (71΄Νικολόπουλος), Σαλαπάτας (46΄Κουντάνης), Σκάρος (46’ λόγω τραυματισμού Ζάρκος), Καλαντζής (59’ Κακαλής).

«Τώρα χτίζεται η ομάδα»
 
Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Καλαμάτας τόνισε πως τα αποτελέσματα στα φιλικά δεν πρέπει να προκαλούν υπέρμετρο ενθουσιασμό ή απογοήτευση ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό του για τους πολλούς τραυματισμούς...
«Πρόκειται για φιλικά παιχνίδια και από τα αποτελέσματα αυτά δεν πρέπει ούτε να απογοητευόμαστε ούτε να ενθουσιαζόμαστε υπέρμετρα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ομάδα τώρα χτίζεται και μέσα από αυτά τα παιχνίδια έχουμε τη δυνατότητα να δούμε κάποια πράγματα και να διορθώσουμε λάθη. Δυστυχώς και σήμερα είχαμε δύο ακόμη τραυματισμούς. Δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να μαζευτούμε όλοι μαζί, να αγωνιστεί πλήρης η ομάδα αφού από το ξεκίνημα έχουμε πολλές ατυχίες. Η ομάδα είναι καινούργια και αυτό από μόνο του σημαίνει πως απαιτείται χρόνος πόσο μάλλον εάν υπάρχουν και απουσίες λόγω τραυματισμών», κατέληξε ο Κουρμπανάς.

Στον Πύργο την Κυριακή
με τον Πανηλειακό

Το επόμενο φιλικό ματς της Καλαμάτας προγραμματίστηκε με αντίπαλο τον Πανηλειακό, ο οποίος και φέτος θα παίξει στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής. Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή στις 6.30 μ.μ. στον Πύργο.