Πέμπτη, 04 Σεπτέμβριος 2014 15:00

Σαλπιγγίδης: "Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πάμε στο EURO 2016"

Γράφτηκε από τον
Σαλπιγγίδης: "Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πάμε στο EURO 2016"

Την πεποίθηση ότι η εθνική ομάδα θα πάρει την πρόκριση για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016 εξέφρασε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης σε εκδήλωση χορηγού.

«Είμαστε ένα σύνολο από άξιους ποδοσφαιριστές και αυτό το δείχνουν τα αποτελέσματα. Είμαστε σε καλή κατάσταση τόσο αγωνιστικά, αλλά και το κλίμα στην ομάδα. Ξεκινά μια μεγάλη διαδικασία με τα προκριματικά. Είναι ένας δύσκολος δρόμος που πρέπει να διανύσουμε. Θέλουμε και την τύχη στο πλευρό μας. Είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύω ότι θα πάμε στο EURO 2016» είπε ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ο οποίος αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση με την Ρουμανία: «Είναι ένα δύσκολο ματς. Ειδικά από τη στιγμή που δεν θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Θέλουμε τη νίκη, η οποία θα είναι πολύ σημαντική, γιατί και η Ρουμανία έχει τους ίδιους στόχους με εμάς».

Στο σοβαρό πρόσωπο που παρουσιάζει η εθνική ομάδα όλα αυτά τα χρόνια στάθηκε ο Γιώργος Σαμαράς. «Το να έχουμε επιτυχίες είναι μια συνήθεια. Όλα αυτά τα χρόνια δείχνουμε σοβαρό πρόσωπο και έχουμε υπομονή. Θέλουμε να πετύχουμε στα προκριματικά. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και έχουμε σεβασμό στον αντίπαλο, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι αναγκαστικό να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι μια διαδικασία που τα ματς μεταξύ τους έχουν μεγάλη χρονική απόσταση. Έτσι δεν μπορούμε να κάνουμε πλάνο για όλα τα προκριματικά» είπε ο Σαμαράς, ενώ από την πλευρά του ο Δημήτρης Διαμαντάκος τόνισε: «Ο προπονητής θέλει να μας βάλει στο κλίμα της ομάδας. Οι συμπαίκτες μου με βοηθάνε για να τους βοηθήσω. Δεν είναι εύκολο να καθιερωθείς στην εθνική ομάδα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ