Δευτέρα, 20 Ιούνιος 2022 12:22

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Οι ντόπιοι παίκτες που ξεχωρίζει ο Τσιώλης

Γράφτηκε από τον

Η Καλαμάτα αποκτά έμπειρους παίκτες με σκοπό να κάνει πρωταθλητισμό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κοιτά και νεαρούς Μεσσήνιους ποδοσφαιριστές.

Ο Σάκης Τσιώλης θέλει να ενισχύσει το ντόπιο στοιχείο, κάτι που είχε κάνει και στην προηγούμενη θητεία του στην ομάδα, όταν βρήκε παροπλισμένους παίκτες και τους έδωσε πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο έμπειρος τεχνικός έχει άποψη για το ρόστερ της ακαδημίας και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεχωρίσει από τα τμήματα υποδομής τους Γκότση και Δρούγα, οι οποίοι θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία.

Ακόμα ο Τσιώλης έχει καλή άποψη για τον Κυριάκο Γλέζο, που αγωνιζόταν φέτος στον Πανααρκαδικό και παλαιότερα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο 22χρονος Μεσσήνιος μέσος βρίσκεται στο μεταγραφικό "στόχαστρο", ενώ υπάρχουν και άλλα ονόματα στη σχετική λίστα.

Στο φεστιβάλ της Ενωσης γονέων και κηδεμόνων η Ακαδημία

Στο φεστιβάλ της Ενωσης γονέων και κηδεμόνων Καλαμάτας, που έγινε το Σαββατοκύριακο συμμετείχε η ακαδημία της Καλαμάτας. Αρκετοί νεαροί παίκτες έδωσαν το “παρών”, ενώ οι υπεύθυνοι της ακαδημίας ενημέρωναν τους μικρούς φίλους για τα νέα τμήματα και τις δράσεις της ακαδημίας. Από την Κ 20 της Καλαμάτας συμμετείχαν οι Μιχάλης Στυλιανόπουλος, Σάββας Μουζάκης και Βαλάντης Ρούπας.

 

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ