Δευτέρα, 20 Ιούνιος 2022 16:54

Ερημωμένο το γήπεδο του Πύργου Τριφυλίας (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Πλήρως εγκαταλελειμμένο είναι τα τελευταία χρόνια το γήπεδο του Πύργου Τριφυλίας, η έδρα του ιστορικού Μιλτιάδη.

Ενα γήπεδο που δείχνει “ερημωμένο” και χρειάζεται άμεσα να ξεκινήσουν εργασίες, για να μπορεί να χρησιμοποιείται από την ομάδα του χωριού.
Το πρωτεύον είναι η αλλαγή του χλοοτάπητα που είναι κατεστραμμένος και μάλιστα έχουν φυτρώσει και χορτάρια σε πολλά σημεία!
Ο πλαστικός τάπητας είχε εγκαινιαστεί στις 6 Μαρτίου του 2005, σε έναν αγώνα για τη Δ’ εθνική μεταξύ του Μιλτιάδη και του Φωστήρα Οβρυάς, που για την ιστορία οι ασπρόμαυροι νίκησαν με 4-3.

Ο πρώτος τάπητας στη Μεσσηνία!

Εκείνη την εποχή ήταν ο πρώτος πλαστικός τάπητας σε γήπεδο στη Μεσσηνία, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια πολλά γήπεδα με ανάλογο τάπητα σε όλο το νομό.
Μιλάμε για 17 χρόνια πριν και καταλαβαίνει κανείς ότι είναι απαραίτητο να αλλαχθεί ο τάπητας, γιατί είναι ολοκληρωτικά κατεστραμμένος.
Ο Μιλτιάδης έχει να δώσει επίσημο αγώνα στην έδρα του από το 2019, δηλαδή εδώ και τρία χρόνια το γήπεδο του Πύργου είναι ανενεργό.

Τη φετινή σεζόν, που η ομάδα του Πύργου κατέκτησε τον τίτλο στον 3ο όμιλο της Β’ τοπικής και ανέβηκε στην Α1 τοπική κατηγορία, χρησιμοποίησε ως έδρα το γειτονικό γήπεδο των Γαργαλιάνων.
Αυτό που ζητούν οι φίλοι του Μιλτιάδη και γενικά οι κάτοικοι του Πύργου Τριφυλίας είναι να ενδιαφερθεί ο Δήμος Τριφυλίας και να ανακατασκευάζει το γήπεδο του χωριού, όμως για την ώρα οι εξαγγελίες και οι υποσχέσεις έχουν μείνει στα λόγια.

Αλλαγή τάπητα, περίφραξη και αποδυτήρια

Αυτό που χρειάζεται το γήπεδο είναι νέο χλοοτάπητα, αλλαγή της περίφραξης και νέα αποδυτήρια, για να μπορεί να είναι και πάλι λειτουργικό και σε θέση να φιλοξενήσει επίσημο αγώνα.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ