Τρίτη, 21 Ιούνιος 2022 16:10

Super League: Την Παρασκευή οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου, φαβορί ο Παπαϊωάννου!

Γράφτηκε από τον

Για το μεσημέρι της Παρασκευής (24/06), στις 15:00, ορίστηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, που θα εκλέξει νέο πρόεδρο. Μοναδικός υποψήφιος -και φαβορί- ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου της Λαμίας!

Την ερχόμενη Παρασκευή, στις 3 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, που θα εκλέξει νέο πρόεδρο. Για την ώρα, μοναδικός υποψήφιος -και φαβορί- είναι ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου της Λαμίας! Δύσκολα φαίνεται ότι θα υπάρξει και δεύτερος υποψήφιος.
Θυμίζουμε, χθες o μεγαλομέτοχος της Λαμίας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που είχαν εκπρόσωποι επτά ΠΑΕ του συνεταιρισμού με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι Αχιλλέας Μπέος (ΠΑΕ Βόλος), Γιώργος Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης), Γιώργος Σπανός (Ατρόμητος), Φώτης Κωστούλας (Παναιτωλικός), Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Λαμία), Γιώργος Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννενα), Μηνάς Λυσάνδρου (ΟΦΗ). Ο κ. Παπαϊωάννου είπε συγκεκριμένα ότι τον ενδιαφέρει να είναι υποψήφιος και να ασχοληθεί με τα θέματα της Super League. Θα έχει, λοιπόν, τη στήριξη των μικρομεσαίων και μένει να δούμε τι θα «πουν» και οι «μεγάλοι» της Super League…
Τα θέματα, που θα συζητηθούν την Παρασκευή, όπως ενημέρωσε η Super League, είναι τα εξής:
1/ Συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ. και διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την εκλογή προέδρου και αναπληρωτή προέδρου του Δ.Σ.
2/ Σύναψη ομαδικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου (και λοιπών συνοδευτικών συμβάσεων) για τους ποδοσφαιριστές και λοιπά πρόσωπα για τις αγωνιστικές περιόδους 2022-23 και 2023-24.
3/ Θέματα ηλεκτρονικού εισιτηρίου – παράταση ισχύος της αρμοδιότητας διαχείρισης του Κεντρικού Ηλεκτρονικού Συστήματος Εισιτηρίων (άρθρο 41Γ παρ. 6.β. του Ν.2725/1999) από το Συνεταιρισμό.
4/ Εισήγηση προς την ΕΠΟ περί τροποποίησης των άρθρων 26-30 του Κώδικα Δεοντολογίας.

5/ Θέματα κλήρωσης πρωταθλήματος Super League 1 αγ. περιόδου 2022-23.
6/ Διάφορα.
Πηγή: www.sport-fm.gr