Τετάρτη, 22 Ιούνιος 2022 11:31

Ανανέωσε στην Παναχαϊκή ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος

Γράφτηκε από τον

Παίκτης της Παναχαϊκής θα είναι και τη νέα σεζόν ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος.

Ο Μεσσήνιος επιθετικός ανανέωσε για μία ακόμη χρονιά με την Πατρινή ομάδα και θα την ενισχύσει στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.
“Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Βαγγέλη Αλεξόπουλο και Νίκολα Καρακλάιτς οι οποίοι θα βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας στην Super League 2.
Ευχόμαστε και στους δύο ποδοσφαιριστές να έχουν υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας την επόμενη περίοδο”!, αναφέρει η ανακοίνωση της Παναχαϊκής.
Ο 27χρονος φορ ήταν από τα βασικά στελέχη των κοκκινόμαυρων τη φετινή σεζόν, όπου η Παναχαϊκή κατέκτησε τον τίτλο στον 4ο όμιλο της Γ’ εθνικής
και εν συνεχεία πήρε την πρώτη θέση στα μπαράζ ανόδου που ακολούθησαν και μαζί την άνοδο στη δεύτερη τη τάξη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ετσι τη νέα σεζόν ο Αλεξόπουλος θα τεθεί αντίπαλος με την “Μαύρη Θύελλα”, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για δύο χρόνια και πέρυσι είχε στεφθεί πρωταθλητής στο νότιο όμιλο της Football League.
Πριν από την Καλαμάτα αγωνιζόταν επί σειρά ετών στον Απόλλωνα Καλαμάτας, ενώ ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην ομάδα του χωριού του, τον Αστέρα Μικρομάνης.