Πέμπτη, 04 Σεπτέμβριος 2014 20:06

Κληρώνει αύριο για την "Μαύρη Θύελλα" σε πρωτάθλημα και κύπελλο

Γράφτηκε από τον

Εφτασε η ώρα των κληρώσεων στην Γ' εθνική, τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το Κύπελλο. Αύριο Παρασκευή στις 12 μ. έχει προγραμματιστεί στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση και των δύο διοργανώσεων στις οποίες θα εκπροσωπήσει την Μεσσηνία η "Μαύρη Θύελλα".


Στο πρωτάθλημα ο όμιλος της Καλαμάτας θα αποτελείται από 15 ομάδες, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε αγωνιστική θα υπάρχει και μια ομάδα που θα έχει ρεπό.
Οσον αφορά το κύπελλο Γ' εθνικής που θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αρχικά θα κληρωθούν να παίξουν μεταξύ τους σε νοκ άουτ παιχνίδια οι ομάδες του κάθε ομίλου. Οι νικητές των ομίλων θα κληθούν στο φινάλε να παίξουν για να αναδειχθεί ο Κυπελλούχος Γ' εθνικής.
Οσον αφορά τον όμιλο της Καλαμάτας (θα είναι ο 3ος όμιλος) θα απαρτίζεται από τις παρακάτω ομάδες: Καλαμάτα, Ζακυνθιακός, Παναργειακός, ΠΑΟ Βάρδας, Δόξα Νέας Μανωλάδας, Παναρκαδικός, Αχαϊκή, Πανελευσινιακός, Βύζας Μεγάρων, Μανδραϊκός, Κύμη, Αστέρας Μαγούλας, ΠΑΟ Λουτρακίου, Ερμής Κιβερίου, Αιολικός.
Ο 1ος και ο 2ος όμιλος θα έχουν από 16 ομάδες ενώ ο 4ος θα έχει 14 ομάδες.
Αυτό που δεν έχει ξακαθαρίσει ακόμη (και αναμένεται να γίνει γνωστό αύριο) είναι το πότε θα γίνει η σέντρα του πρωταθλήματος. Το πρόβλημα είναι να βρεθεί λύση με τις άδειες καταλληλότητας των γηπέδων, ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα αναβληθεί η προγραμματισμένη για τις 14/9 πρεμιέρα.