Πέμπτη, 23 Ιούνιος 2022 19:09

Εκδικάστηκε η ένσταση, τη Δευτέρα η απόφαση

Γράφτηκε από τον

 

Με καθυστέρηση δύο εβδομάδων εκδικάστηκε σήμερα στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, η ένσταση του Πανηλειακού κατά του Πανθουριακού για το μεταξύ τους παιχνίδι στις 29 Μαΐου και πλέον αναμένεται τη Δευτέρα να εκδοθεί η απόφαση.


Ο Πανηλειακός έχει εξασφαλίσει την άνοδο για τη Γ’ εθνική, όπως και το Πάτραι από τον 5ο όμιλο των μπαράζ και στις δικαστικές αίθουσες , θα κριθεί η τρίτη ομάδα που θα είναι ο Πανθουριακός ή ο Πανγυθεατικός.
Οι νταμπλούχοι Μεσσηνίας πήραν μεν μέσα στο γήπεδο τη δεύτερη θέση, αλλά αν χάσουν στα χαρτιά τους 3 βαθμούς από το Πανηλειακό, θα υποχωρήσουν στην τέταρτη θέση του ομίλου και ο Πανγυθεατικός θα ανέβει στην τρίτη και θα είναι αυτός που θα παίζει τη νέα σεζόν στις εθνικές κατηγορίες.
Θυμίζουμε, ότι ο Πανηλειακός προχώρησε σε ένσταση, διότι όπως υποστηρίζει η μεσσηνιακή ομάδα δεν είχε άδεια τέλεσης του αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.
Στη σημερινή διαδικασία πάντως ο Πανηλειακός δεν είχε εκπροσώπηση. Αντίθετα ο Πανγυθεατικός που είναι άμεσα ενδιαφερόμενος έκανε παρέμβαση, με τον νομικό του εκπρόσωπο Βασίλη Γκαγκάτση. Την ομάδα της Θουρίας εκπροσώπησε ο Αργύρης Λίβας, ενώ στα γραφεία της Ομοσπονδίας βρέθηκαν εκ μέρους της μεσσηνιακής ομάδας και οι Γιάννης Φαββατάς, Γιάννης Ζέππος.
Οι άνθρωποι του Πανθουριακού υποστήριξαν ότι προσκομίστηκε από αμέλεια λάθος άδεια του αγώνα.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ