Παρασκευή, 05 Σεπτέμβριος 2014 07:13

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Ξεκίνησε η προεπιλογή με νέο προπονητή τον Δρούγα

Γράφτηκε από τον

Με τον Παναγιώτη Δρούγα να αναλαμβάνει πλέον πρώτος προπονητής στις μικτές ομάδες ξεκίνησε χθες η προεπιλογή για την συγκρότηση των μικτών ομάδων παίδων και νέων.
Ο παλαίμαχος πλέον άσος θα είναι φέτος ο κόουτς των ομάδων ενώ ο Άγγελος Σκαφιδάς αναλαμβάνει χρέη τεχνικού διευθυντή και ο Αλέκος Τσατάς θα είναι αυτός που θα παρακολουθεί τους παίκτες στα τοπικά πρωταθλήματα.


Οι χθεσινές προπονήσεις των παίδων και των νέων έγιναν στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία, όπου θα γίνουν και οι επόμενες.
Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΜ Άγγελος Γεωργόπουλος δήλωσε στο ξεκίνημα των μικτών ομάδων για τη νέα χρονιά: «Εύχομαι καλή χρονιά και επιτυχία στις μικτές. Παροτρύνω τα σωματεία να στέλνουν τα παιδιά στις μικτές γιατί μέσα από αυτές μπορούν να αναδειχθούν και να κάνουν επαγγελματική καριέρα στο ποδόσφαιρο. Στα χρόνια που λειτουργούν οι μικτές πολλά παιδιά διακρίθηκαν και διέγραψαν λαμπρή καριέρα. Μετά από απόφαση του δ.σ. της ΕΠΣΜ έγινε ανακατανομή ρόλων στους τεχνικούς μας συνεργάτες.
Ο Παναγιώτης Δρούγας θα είναι προπονητής των ομάδων. Ο Σκαφιδάς αναβαθμίζεται σε τεχνικός διευθυντής της ΕΠΣΜ και θα είναι αυτός που θα εισηγείται στο δ.σ για την βελτίωση των πρωταθλημάτων που αφορούν τις μικρές ηλικίες και ιδιαίτερα των μικτών ομάδων.
Ο Τσατάς θα είναι ο άνθρωπος που θα πηγαίνει στα γήπεδα και θα παρακολουθεί τους παίκτες των μικτών για να υπάρχει εικόνα για την αγωνιστική και όχι μόνο συμπεριφορά τους».
Χθες είχαν προσκληθεί να παρευρεθούν στις προπονήσεις παίκτες από τις ομάδες Π.Σ. Η Καλαμάτα, Μεσσηνιακός, Απόλλωνας Καλαμάτας, Α.Ο. Φαραί, Ηρακλής Καλαμάτας, Παναθηναϊκός Καλαμάτας, Α.Ε. Αβίας, ΑΠΟΚ Ικαρος, ΑΕΚ Καλαμάτας, Α.Ε. Μάνης, Κεραυνός Καλαμάτας, Αναγέννηση Παραλίας, Ερμής Καλαμάτας, Σελλά, Ολυμπιακός Ανάληψης, Πανευαϊκός, Νέος Αρις, Θύελλα Χαρακοπιού, Ακρίτας Κορώνης, Παπαφλέσσας Αμφειας, Θησέας Καλαμάτας, Νέδουσα Αλαγονίας, Α.Ε. Λογγάς, Α.Ο. Διοδιών, Θύελλα Παραλίας, Ατρόμητος Καλαμάτας, Στενωσιά, Ανδρούσα, Αστέρας Αρφαρών, Απόλλων Πεταλιδίου, ΑΠΣ Αρις.


Δευτέρα και Τρίτη
οι επόμενες προπονήσεις

Να θυμίσουμε ότι η ΕΠΣ Μεσσηνίας έχει καλέσει τα σωματεία της δύναμής της να υποδείξουν τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί  από 1-1-1999 έως 31-12-2002, οι οποίοι έχουν την ικανότητα να αγωνιστούν στις Μικτές ομάδες και έχουν την Ελληνική υπηκοότητα.
Οι επόμενες προπονήσεις θα γίνουν τη Δευτέρα και την Τρίτη στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.
Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου
Ωρα 15:00: Παίδες γεννηθέντες τα έτη 2001 και 2002.
Ωρα 15:00: Νέοι γεννηθέντες τα έτη 1999 και 2000.
Ομάδες: Πατίστα, Δόξα Καλαμάτας, Εράνη, Α.Ο. Κυπαρισσίας, Τέλλος Αγρας, Τσικλητήρας Πύλου, Μιλτιάδης, Μεθώνη, Νίκη Πλάτης, Ηρακλής Κυπαρισσίας, Καλό Νερό, Δώριο, Παπαφλέσσας Χώρας, Καλλιθέα, Χανδριναϊκός, Νέστωρ Πύλου, Διαβολίτσι, Χατζή, Μάνεση, Διαγόρας Κοπανακίου, Α.Ε. Γαργαλιάνων, Βλαχόπουλο, Αχιλλέας Αβραμιού, ΠΑΟΚ, Αστέρας Μικρομάνης, Ατρόμητος Πλατύ.
Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου
Ωρα 15:00: Παίδες γεννηθέντες τα έτη 2001 και 2002.
Ωρα 17:00:  Νέοι γεννηθέντες τα έτη 1999 και 2000.
Ομάδες: Πάμισος, Σπερχογεία, Εθνικός Μελιγαλά, Ομόνοια, Ασπρόχωμα, Ολυμπιακός Καλαμάτας, Αμφιθέα, Α.Ε. Αιθαίας, Πανθουριακός, Πανιώνιος Καλαμάτας, Βέργα, Δαναός, Αστέρας Βαλύρας, Πράσινα Πουλιά, Θύελλα Μερόπης, Αίαντας Καλαμάτας,
Α.Ο. Φυτειάς, Α.Σ. Φυτειάς.