Δευτέρα, 27 Ιούνιος 2022 10:48

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Μία απόφαση, μία χρονιά - Η ΕΠΟ θα κρίνει την άνοδο στη Γ' εθνική

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Μία απόφαση, μία χρονιά - Η ΕΠΟ θα κρίνει την άνοδο στη Γ' εθνική

Ενας σχεδόν μήνας έχει περάσει από την ημέρα που αναμετρήθηκαν ο Πανθουριακός με τον Πανηλειακό στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας και το παιχνίδι αυτό παραμένει στην επικαιρότητα.

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-1, αλλά οι φιλοξενούμενοι κατέθεσαν ένσταση υποστηρίζοντας ότι ο Πανθουριακός δεν είχε άδεια τέλεσης του αγώνα. Η ένσταση εκδικάστηκε, μετά από δύο αναβολές, την περασμένη Πέμπτη στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση, που θα κρίνει τους κόπους μιας χρονιάς για τους νταμπλούχους Μεσσηνίας.
Για τον Πανηλειακό δεν θα αλλάξει κάτι, καθώς έχει εξασφαλίσει την άνοδο στη Γ’ εθνική, όπως και το Πάτραι από τον 5ο όμιλο των μπαράζ. Μάλιστα οι Πυργιώτες απουσίαζαν από την εκδίκαση της ένστασης.
Αντίθετα το “παρών” έδωσε ο Πανγυθεατικός με το νομικό του εκπρόσωπο Βασίλη Γκαγκάτση που έκανε παρέμβαση, καθώς αν η ομάδα της Θουρίας χάσει τους τρεις βαθμούς στο ματς με τον Πανηλειακό, τότε θα υποχωρήσει τέταρτη και θα ανέβει στην τρίτη προνομιούχο θέση ο Πανγυθεατικός. Κοντολογίς στις δικαστικές αίθουσες θα κριθεί η τρίτη ομάδα (Πανθουριακός ή Πανγυθεατικός) που θα ανέβει στη Γ’ εθνική. Θα είναι κρίμα πάντως ο Πανθουριακός να χάσει από αμέλεια της διοίκησης, αυτό που κέρδισε μέσα στον αγωνιστικό χώρο: Την ιστορική άνοδο στις εθνικές κατηγορίες, ύστερα μάλιστα από την πιο πετυχημένη του σεζόν, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Μεσσηνίας.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ