Δευτέρα, 27 Ιούνιος 2022 17:11

Ο Δημήτρης Παυλόπουλος στον πάγκο του Πανιωνίου Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Με τον Δημήτρη Παυλόπουλο στον πάγκο του θα πορευτεί ο Πανιώνιος την ερχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά.

Η νέα διοίκηση λίγες ημέρες μετά τη συγκρότηση της σε σώμα οι παράγοντες του Πανιωνίου ξεκίνησαν το χτίσιμο της ομάδας για την προσεχή ποδοσφαιρική σεζόν. Η πρώτη κίνηση αφορούσε την πρόσληψη προπονητή και από εκεί και μετά σε συνεργασία μαζί σου να προχωρήσουν στη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού.
Οι διοικούντες τον Πανιώνιο έκαναν σαφές στο νεαρό προπονητή ότι η ομάδα θα πρέπει να σταματήσει την κατηφορική πορεία που είχε τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα τη σεζόν που πέρασε, όπου ήταν ουραγός στην Α1 τοπική. Γενικά θέλουν η ομάδα να βρει το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο και βασικός στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία και από εκεί και πέρα να παίζει καλό ποδόσφαιρο.
Ο 39χρονος προπονητής είναι από τα νέα πρόσωπα στο χώρο, καθώς ασχολείται τα τελευταία 5 χρόνια με την προπονητική. Η πρώτη ομάδα στην οποία έκανε το ξεκίνημα του ως προπονητής ήταν ο Ατρόμητος Πλατύ, όπου εργάστηκε για 3 χρόνια. Στη συνέχεια ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση του Κεραυνού, όπου δούλεψε για ενάμιση χρόνο σχεδόν, από το Νοέμβριο του 2020 και όλη τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Βέβαια την πρώτη χρονιά στον Κεραυνό δεν μπόρεσε να κάνει πολλά πρόγραμμα αφού λόγω του κορονοϊού δεν διεξήχθησαν τα πρωταθλήματα.
Μικρή ήταν και η διαδρομή του ως ποδοσφαιριστής (έπαιζε στη άμυνα, στη θέση του στόπερ), καθώς αγωνίστηκε σε τρεις ομάδες τον Ατρόμητο Πλατύ, την Αναγέννηση Παραλίας και τον Κεραυνό.
Ηδη με τους παράγοντες του Πανιωνίου έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά με πρώτο θέμα να είναι το κτίσιμο της ομάδας, ώστε να γίνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Πέρα από τους παίκτες που διαθέτει στο δυναμικό της η Καλαματιανή ομάδα θα γίνουν και οι απαραίτητες προσθήκες ώστε να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του δύσκολου πρωταθλήματος της Α1 τοπικής.