Σάββατο, 02 Ιούλιος 2022 11:45

Πασάς για δύο χρόνια στην Καλαμάτα!

Γράφτηκε από τον

Ετοιμη να ενεργοποιήσει τη… βόμβα με τον Γιάννη Πασά είναι η Καλαμάτα, καθώς ο πρώτος σκόρερ στη φετινή Super League 2 έχει συμφωνήσει προφορικά με τη διοίκηση της “Μαύρης Θύελλας” και απομένουν μόνο τα τυπικά.

Ο έμπειρος επιθετικός αναμένεται στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, ώστε να υπογράψει διετές συμβόλαιο. Ο Πασάς έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα με τη Βέροια πετυχαίνοντας 24 γκολ και μοιράζοντας 4 ασίστ σε 31 εμφανίσεις, οδηγώντας την ομάδα του στην κατάκτηση του τίτλου στον βόρειο όμιλο και στα μπαράζ ανόδου, όπου δεν κατάφερε να νικήσει είτε τον Λεβαδειακό, είτε τη Λαμία.
Ετσι η Βέροια θα παίζει και τη νέα σεζόν στη SL2, αλλά ο Πασάς ήθελε να αλλάξει περιβάλλον και η Καλαμάτα έσπευσε να τον κλείσει.
Μια σούπερ προσθήκη για τη γραμμή κρούσης, που καθιστά τη μεσσηνιακή ομάδα ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το δρομολόγιο Βέροια – Καλαμάτα είχε ακολουθήσει πέρυσι και ο Γιάννης Λουκίνας, που πέτυχε 21 γκολ με τη “Μαύρη Θύελλα”, αλλά επέλεξε να μην συνεχίσει και τη νέα σεζόν.

Επαγγελματικό συμβόλαιο ο Γκότσης

Στο μεταξύ, η Καλαμάτα προχώρησε χθες σε μια ακόμα κίνηση για το μέλλον, δίνοντας επαγγελματικό συμβόλαιο στον Αχιλλέα Γκότση. Ο ταλαντούχος μέσος ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στην Κ 20 και θα επιδιώξει πλέον να κερδίσει και την εμπιστοσύνη του Σάκη Τσιώλη. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:
“Η ΠΑΕ Καλαμάτα, με το βλέμμα στο μέλλον, ενημερώνει ότι ο 20χρονος Αχιλλέας Γκότσης υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι αριστεροπόδαρος χαφ και ήταν στέλεχος της Κ20 ομάδας της “Μαύρης Θύελλας”. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει μια δημιουργική χρονιά στην ομάδα μας”.