Δευτέρα, 04 Ιούλιος 2022 16:36

ΜΕΘΩΝΗ: Συνεχίζουν στα βυσσινί Τσιμικλής και Μίντζηρας

Γράφτηκε από τον
ΜΕΘΩΝΗ: Συνεχίζουν στα βυσσινί Τσιμικλής και Μίντζηρας

Με δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές ξεκίνησε ο χορός των ανανεώσεων για τη Μεθώνη...

Ο ΑΟΜ ανακοίνωσε πως επήλθε συμφωνία με τον τερματοφύλακα Φώτη Μίντζηρα και τον μεσοαμυντικό Παναγιώτη Τσιμικλή, οι οποίοι θα φορούν τα βυσσινί για τη σεζόν 2022-23.
Η ανακοίνωση για τον πολύπειρο γκολκίπερ αναφέρει:
“Αρχηγού παρόντος … και το 2023…
Ο τερματοφύλακας Φώτης Μίντζηρας θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία του Α.Ο Μεθώνης όπως έχει κάνει άλλες 20+ σεζόν, μέχρι να παραδώσει τα γάντια του στην δεύτερη γενιά Μίντζηρα που ακολουθεί. Καλή σεζόν Φώτη!”.

Η ανακοίνωση για τον 33χρονο μέσο αναφέρει:
“Ο Α.Ο Μεθώνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο έμπειρος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Τσιμικλής, ο οποίος επέστρεψε πέρσι στην ομάδα μας, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και τη νέα αγωνιστική χρονιά. Παναγιώτη καλή σεζόν!”
Να θυμίσουμε πως πριν από δέκα και πλέον ημέρες είχε γίνει γνωστό πως στον πάγκο της Μεθώνης θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν ο Βασίλης Κοσυφολόγος.
Ο καλαματιανός προπονητής σε συνεργασία με τους διοικούντες θα συνεχίσουν με τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών από τον περσινό κορμό, ενώ σειρά θα πάρουν και οι μεταγραφές. Ο ΑΟΜ θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής και θα προσπαθήσει να αφήσει την άσχημη χρονιά στο περσινό πρωτάθλημα.