Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2022 12:40

Χωρίς Μεσσήνιο διαιτητή σε υψηλό επίπεδο

Γράφτηκε από τον
Χωρίς Μεσσήνιο διαιτητή σε υψηλό επίπεδο

Τους πίνακες αξιωματούχων διαιτησίας (διαιτητές, βοηθοί διαιτητές, παρατηρητές) για τις εγχώριες διοργανώσεις της σεζόν 2022-2023, ανακοίνωσε η η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Η ΕΠΣ Μεσσηνίας δεν έχει πλέον κανένα εκπρόσωπο στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ύστερα από την αποχώρηση του διεθνούς βοηθού Ηλία Αλεξέα.

Ποιοι μπήκαν στους πίνακες διαιτησίας για τη νέα σεζόν

Ούτε στη δεύτερη κατηγορία των ανδρών υπάρχει Μεσσήνιος διαιτητής ή βοηθός. Με άλλα λόγια ο νομός μας δεν εκπροσωπείται σε υψηλό επίπεδο. Συνολικά στους νέους πίνακες διαιτησίας μπήκαν 14 Μεσσήνιοι διαιτητές και βοηθοί.
Η Σταματία Τσαούση (φωτό) συμπεριλήφθηκε στους πίνακες της δεύτερης κατηγορίας διαιτητών γυναικών.
Οι Απόστολος Καυκάς, Παναγιώτης Κομπιλίρης και Ηλίας Ρέκκας, είναι στους διαιτητές τρίτης κατηγορίας και ο Δημήτρης Κουρτέσης στους διαιτητές προχωρημένου σταδίου. Οσον αφορά τους βοηθούς οι Χρήστος Καραμπέτσος, Δημήτρης Κουρτέσης, Ηλίας Μπουρίκας, Χρυσοβαλάντης Μπουρίκας και Παναγιώτης Νικολόπουλος, μπήκαν στον πίνακα βοηθών της τρίτης κατηγορίας ανδρών. Στις γυναίκες στη 2η κατηγορία βοηθών από τη Μεσσηνία είναι οι Φωτεινή Κωτσιοπούλου, Αλεξία Λογοθέτη, Σταυρούλα Μαλαπάνη, Χαριτωμένη Νικολακάκη, και Ζηνοβία Χαλκιαδάκη.
Τέλος, παρατηρητές διαιτησίας τρίτης κατηγορίας είναι οι Σταύρος Λάμιας, Γιώργος Μπλάνας, Δημήτρης Νίκας και Νίκος Χρονόπουλος., ο οποίος είναι και εθνικός εκπαιδευτής δεύτερης κατηγορίας για το διάστημα 2021-2023.