Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 10:23

Ανέλαβε την Κυπαρισσία ο Καλόμαλος

Γράφτηκε από τον
Ανέλαβε την Κυπαρισσία ο Καλόμαλος

Ο πρώην τεχνικός του Πανθουριακού Γιώργος Καλόμαλος είναι ο αντικαταστάτης του Κώστα Παλαμάρα στον πάγκο της Κυπαρισσίας.

Ο έμπειρος τεχνικός έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του ΑΟΚ και θα την οδηγήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

“Ο Α.Ο Κυπαρισσίας σας ενημερώνει για την έναρξη της συνεργασίας του με τον έμπειρο προπονητή κο.Καλομαλο Γεώργιο ο οποίος αναλαμβάνει το ανδρικό τμήμα ποδοσφαίρου του Σωματείου μας. Στον νέο μας προπονητή ευχόμαστε ολόψυχα καλή αρχή και καλή δύναμη στο έργο του…”, αναφέρει η διοίκηση της Κυπαρισσίας που θέλει το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ’ εθνική. Κάτι που έχει καταφέρει ο Γιώργος Καλόμαλος με τον Πάμισο στην Α’ τοπική, ενώ έχει πανηγυρίσει τίτλο και στην Α1 με τη Σπερχογεία. Ακόμα έχει εργαστεί στον Εθνικό Μελιγαλά και τον Πανιώνιο Καλαμάτας, από όπου ξεκίνησε και την προπονητική του διαδρομή, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο Πανθουριακός, από τον οποίο αποχώρησε το χειμώνα και ενώ το πρωτάθλημα βρισκόταν σε εξέλιξη.
Ο Καλόμαλος αναλαμβάνει πλέον την Κυπαρισσία με σκοπό να την οδηγήσει στο δρόμο των επιτυχιών και σε αυτή την προσπάθεια έχει τη στήριξη της διοίκησης, που θα κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι.