Δευτέρα, 25 Ιούλιος 2022 14:34

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Εκλέχθηκε νέο ισχυρό διοικητικό συμβούλιο

Γράφτηκε από τον

Νέο ισχυρό διοικητικό συμβούλιο εκλέχθηκε στην Α.Ε. Μάνης μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν χθες το πρωί.

Στο νέο δ.σ. υπάρχουν έξι μέλη που συνεχίζουν από το προηγούμενο συμβούλιο, ενώ υπάρχουν και τρία νέα πρόσωπα. Η θητεία του νέου 9μελους διοικητικού συμβουλίου θα έχει διάρκεια τρία χρόνια.
Η ανακοίνωση της ΑΕΜ σχετικά με τις διοικητικές εξελίξεις αναφέρει:
“Νέο διοικητικό συμβούλιο έχει η Α.Ε. Μάνης μετά τις σημερινές εκλογές.
Σε αυτό συμμετέχουν έξι πρόσωπα από το προηγούμενο δ.σ. και συγκεκριμένα οι Ευστράτιος Σαραντέας, Δημητρης Πουλάκος, Δημήτρης Χρηστέας, Χρήστος Μπαλακτάρης, Αθανάσιος Κωστουλέας και Γεώργιος Χιουρέας, οι οποίοι είναι γνωστοί επιχειρηματίες της περιοχής.
Τα νέα πρόσωπα είναι οι Παναγιώτα Χιουρέα, Δημήτρης Αντωνόπουλος (πρώην πρόεδρος του Παμίσου Μεσσήνης, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην περιοχή της Μάνης με ενοικιαζόμενα καταλύματα και κατάστημα εστίασης) και Βασίλης Καραφωτιάς (επιχειρηματίας Αθηνών που δραστηριοποιείται επαγγελματικά και στη Μάνη με ενοικιαζόμενα καταλύματα).
Αναπληρωματικά μέλη θα είναι οι Χρήστος Μανωλέας, Αλεξάνδρα Μακρυγιάννη και Γιαννούλα Κελεπούρη. Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι Ιωάννης Σαραντέας, Αλέξιος Μολοσμάνι και Βασίλης Κολοβέας”.
Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα συνεδριάσει εντός της εβδομάδας για τη συγκρότηση σε σώμα και την ανάθεση ρόλων όλων των μελών.
Θεωρείται δεδομένο πάντως πως στη θέση του προέδρου θα παραμείνει ο πετυχημένος και έχοντας πλήρη αποδοχή Στράτος Σαραντέας.
Το ευχάριστο για την Α.Ε. Μάνης είναι πως ύστερα από μεγάλη προσπάθεια των διοικούντων έφτασαν στην... πηγή και θα πιούν... νερό, μιας και μέσα στην εβδομάδα θα στείλουν πλήρη φάκελο στη ΓΓΑ για την οριστική έγκριση και την έγγραφη τους στο Μητρώο αθλητικών σωματείων.