Σάββατο, 30 Ιούλιος 2022 12:46

Στη Β’ τοπική τη νέα σεζόν ο Απόλλωνας Πεταλιδίου!

Γράφτηκε από τον
Στη Β’ τοπική τη νέα σεζόν ο Απόλλωνας Πεταλιδίου!

Δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής ο Απόλλωνας Πεταλιδίου, παρότι έχει δικαίωμα συμμετοχής...

Οι διοικούντες της ιστορικής ομάδας πήραν την απόφαση να μην δηλώσουν συμμετοχή ούτε στην Α’ ούτε στην Α1 τοπική, αλλά στη Β’ τοπική κατηγορία τη σεζόν 2022-23.

Ετσι το Πεταλίδι, που είναι μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Μεσσηνίας με θητεία σε εθνικές κατηγορίες και κατακτήσεις τροπαίων, πέφτει εθελούσια δύο κατηγορίες.
Πέρυσι η ομάδα του Πεταλιδίου μετά από μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να κατακτήσει την 6η θέση στον 2ο όμιλο της Β’ τοπικής και να ανανεώσει τη θητεία της στην κατηγορία. Επίτευγμα που όμως δεν είχε αντίκρισμα μιας και μετά την αλλαγή της προκήρυξης από την ΕΠΣΜ μεσούσης της σεζόν, δεν υποβιβάστηκε καμία ομάδα.
Ολη αυτή η εξέλιξη όπως είναι λογικό έφερε απογοήτευση στις τάξεις του συλλόγου και αποφασίστηκε τη νέα σεζόν η ομάδα να συμμετάσχει στην πιο μικρή τοπική κατηγορία, προκειμένου να αγωνιστούν τα παιδιά της περιοχής και να πάρουν εμπειρίες οι νεαροί της ακαδημίας.
Ετσι την προσεχή σεζόν ο Απόλλωνας Πεταλιδίου θα στηριχθεί αποκλειστικά στα δικά του παιδιά στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής.
Να σημειωθεί τέλος πως παρελθόν αποτελεί ο προπονητής Αντώνης Τσουκαλάς, μετά από ένα χρόνο επιτυχημένης συνεργασίας.