Σάββατο, 30 Ιούλιος 2022 13:51

Με Γεωργιόπουλο η Ράχη στην Α' τοπική

Γράφτηκε από τον

Ο Μιχάλης Γεωργιόπουλος θα είναι ο προπονητής που θα οδηγήσει τον ΠΑΣ Ράχη στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.

Η νεοφώτιστη στην πρώτη κατηγορία καλαματιανή ομάδα ανακοίνωσε χθες την συμφωνία με τον νεαρό τεχνικό που πέρυσι κοουτσάρισε τον Πάμισο στην Α' τοπική και επιστρέφει στην ομάδα της Ράχης. 

Στο τεχνικό τιμ ο Ζωγόπουλος

Βοηθός του Γεωργιόπουλου θα είναι ο Μιχάλης Ζωγόπουλος που τις δύο προηγούμενες σεζόν είχε διπλό ρόλο ως παίκτης - προπονητής και τα κατάφερε περίφημα.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
"Εξελίξεις σηματοδότησε η άφιξη του βασικού χρηματοδότη του ΠΑΣ Ράχη, Νίκου Λιάππα, στην πόλη της Καλαμάτας. Ερχόμενος από το μακρινό Σικάγο της Αμερικής και έχοντας ενημερωθεί το προηγούμενο διάστημα για τις εξελίξεις στην ομάδα, μπήκαν στην τελική ευθεία οι συζητήσεις για την ολοκλήρωση του φετινού ρόστερ, αλλά και τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.
Ως εκ τούτου, με πολύ χαρά είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή του Μιχάλη Γεωργιόπουλου στην ομάδα της “καρδιάς” του!
Ο Π.Α.Σ. ΡΑΧΗ άνοιξε… πανιά για το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας και ο Μιχάλης Γεωργιόπουλος, αναπόσπαστο κομμάτι του συλλόγου μας, θα αναλάβει τα καθήκοντα του προπονητή. Απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β και την προηγούμενη ποδοσφαιρική περίοδο είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Γ.Π.Σ. Πάμισος Μεσσήνης.
Σημειώνεται πως άμεσος συνεργάτης του Μιχάλη Γεωργιόπουλου θα είναι ο Αλέξης Ζωγόπουλος, ο οποίος τις δύο προηγούμενες ποδοσφαιρικές σεζόν οδήγησε τους “κανονιέρηδες” σε διαδοχικούς ανόδους από την Β’ στην Α1 και από εκεί στην Α’ τοπική. Μιχάλη και Αλέξη, να είστε υγιείς και να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με πολλές επιτυχίες"!