Δευτέρα, 01 Αύγουστος 2022 14:45

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Σούπερ ενίσχυση με Γιάννη Μωράκη

Γράφτηκε από τον
ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Σούπερ ενίσχυση με Γιάννη Μωράκη

Τη μεταγραφική έκπληξη του καλοκαιριού στην Α1 τοπική έκανε ο Νέος Αρις, αποκτώντας τον αρχηγό του Παμίσου Γιάννη Μωράκη!

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός μετά από 15 χρόνια στους Νησιώτες, αποφάσισε να αλλάξει περιβάλλον και κατηγορία και θα είναι ο ηγέτης του Νέου Αρι στην αμυντική γραμμή. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει περάσει όλη σχεδόν την ποδοσφαιρική του ζωή στον Πάμισο, αγωνιζόμενος και στις εθνικές κατηγορίες και η απόκτησή του από το Νέο Αρι αποτελεί επιτυχία. Η πρώην ομάδα του, τον αποχαιρέτησε με ανάμικτα συναισθήματα, τονίζοντας ότι θα είναι πάντα ο Μωράκης του Παμίσου!

Η συγκινητική ανακοίνωση του Παμίσου

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: " Η αθλητική οικογένεια του Παμίσου από σήμερα έχει ένα μεγάλο κενό στο αγωνιστικό της τμήμα. Ο κάπτεν του ιστορικού σωματείου Γιάννης Μωράκης,έλυσε την συνεργασία του κοινή συναινέσει με την ομάδα μας.
Τα συναισθήματα ανάμικτα. Λύπη γιατί μετά από 15 χρόνια ο αρχηγός της ομάδας μας δεν θα αγωνίζεται στον Πάμισο αλλά και συναισθήματα χαράς και ικανοποίησης, γιατί ο Γιάννης ήταν πραγματικός αρχηγός και η ψυχή της ομάδας μας, που με ήθος και αξιοπρέπεια αγωνιζόταν μέσα και έξω από το γήπεδο. Μαζί ζήσαμε όλοι πολλές χαρές και λιγότερο κακές στιγμές. Γιάννη σου ευχόμαστε να έχεις υγεία και καλή συνέχεια στη ζωή σου, πάντα με επιτυχίες σε ότι κάνεις. Οι δρόμοι μας θα συνεχίσουν να είναι μαζί από άλλο πόστο και η αγάπη μας για τον Πάμισο θα μας ενώνει πάντα. Γιάννη σε ευχαριστούμε. Θα είσαι πάντα ο Μωράκης του Παμίσου!

Πήρε και Τσίκληρα, Κυριόπουλο

Η προσθήκη του Μωράκη δεν ήταν όμως η μόνη, καθώς ο Νέος Αρις έδωσε τα χέρια με τον 21χρονο επιθετικό του Πανθουριακού, Χρυσοβαλάντη Τσίκληρα ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Νέου Αρι, αλλά και με τον Παντελή Κυριόπουλο, 31χρονο μεσοαμυντικό που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Α.Ο. Φαραί, Πάμισο, Διαβολίτσι.
Το επόμενο διάστημα αναμένονται και άλλες μεταγραφές για το Νέο Αρι, που θα έχει στον πάγκο τον Παναγιώτη Πεφάνη.