Τρίτη, 02 Αύγουστος 2022 11:10

Τέσσερις ομάδες δεν δήλωσαν συμμετοχή στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ

Γράφτηκε από τον

Με τη συμμετοχή 18 ομάδων θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2022-23, με 17 αυτό της Α1 και με 23 της Β’ κατηγορίας.

Αυτό προέκυψε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, που ήταν η τελευταία για να δηλώσουν τα σωματεία συμμετοχή, τόσο στα αντίστοιχα πρωταθλήματα, όσο και στο κύπελλο ερασιτεχνών.
Στο κύπελλο, δήλωσαν συμμετοχή όλες οι ομάδες που σύμφωνα με την προκήρυξη είναι υποχρεωτικά να συμμετάσχουν σε αυτή τη διοργάνωση. Από τη Γ’ εθνική είναι το Διαβολίτσι και όλες οι ομάδες που θα αγωνιστούν τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν στα πρωταθλήματα Α’ και Α1 τοπικής.

Εκτός πρωταθλημάτων Τσικλητήρας και ΑΕΚ Καλαμάτας!

Σε ότι αφορά τα πρωταθλήματα των τριών κατηγοριών, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Τσικλητήρας Πύλου δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής, που είχε δικαίωμα. Επίσης η ΑΕΚ Καλαμάτας που πέρσι πήρε ως 4η στη σειρά της βαθμολογίας το εισιτήριο για να παίξει φέτος στη Α’ τοπική ύστερα από 42 χρόνια, τελικά δεν κατάφερε να καταθέσει δήλωση και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης. Επίσης άλλες δύο ομάδες, η Α.Ε. Γαργαλιάνων και ο Εθνικός Καλαμάτας δεν κατάφεραν να δηλώσουν συμμετοχή.
Ο Απόλλων Πεταλιδίου αν και είχε δικαίωμα συμμετοχής στην Α’ τοπική, δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής. Αντίθετα σε αγωνιστική δράση επιστρέφει ο Α.Ο. Φυτείας που δήλωσε κανονικά συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής.