Τρίτη, 02 Αύγουστος 2022 18:00

Μαρτίνς: «Μαζί ξυπνήσαμε τον αθλητικό γίγαντα του Πειραιά, θα σε ξαναδώ σύντομα Ελλάδα»!

Γράφτηκε από τον
Μαρτίνς: «Μαζί ξυπνήσαμε τον αθλητικό γίγαντα του Πειραιά, θα σε ξαναδώ σύντομα Ελλάδα»!

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του με ανάρτησή του στα social media, ευχαριστώντας άπαντες, αλλά και ξεχωριστά τον πρόεδρο του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Με μήνυμά του στα social media ο Πέδρο Μαρτίνς αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό.
Στην ανάρτησή του έκανε μία μικρή ανασκόπηση και ευχαρίστησε τους παίκτες, το προσωπικό της ομάδας, αλλά και τον πρόεδρο των Πειραιωτών, Βαγγέλη Μαρινάκη, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Μαζί ξυπνήσαμε τον αθλητικό γίγαντα του Πειραιά, θα σε ξαναδώ σύντομα Ελλάδα»!
Το μήνυμα του Πέδρο Μαρτίνς:
"Σήμερα η συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό λήγει.
Ήταν 4 χρόνια στα οποία όλοι μαζί κερδίσαμε τίτλους, καταφέραμε εκατοντάδες νίκες και πολλά ρεκόρ. Τον Ολυμπιακό τον σεβάστηκαν πάλι παντού και μαζί γράψαμε ιστορία στον μεγαλύτερο Σύλλογο της Ελλάδας. Μαζί ξυπνήσαμε τον αθλητικό γίγαντα του Πειραιά και τον οδηγήσαμε σε μία νικηφόρα δυναμική.
Αφήνω το Καραϊσκάκη περήφανος για την κληρονομιά των τελευταίων 4 σεζόν. Ήταν μεγάλη μου χαρά να είμαι κομμάτι της ιστορίας αυτού του τεράστιου Συλλόγου.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ομάδας που δούλεψαν μαζί μου, καθώς και τους φιλάθλους που μου έχουν στείλει χιλιάδες μηνύματα στήριξης. Και ξεχωριστά τον Πρόεδρο: Για την εμπιστοσύνη και την πίστη του στο project μας.
Αφήνω μία υπέροχη χώρα που πλέον αποτελεί κομμάτι της ζωής μου. Έναν λαό παθιασμένο με το ποδόσφαιρο και τον οποίο πάντα θαύμαζα. Οπότε κλείνω, λέγοντας: Θα σε ξαναδώ σύντομα Ελλάδα!

Σας ευχαριστώ όλους".

Πηγή: sport-fm.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ