Τετάρτη, 10 Σεπτέμβριος 2014 12:25

"Παράθυρο" για συνεργασία του Καραγκούνη με το Ρανιέρι ως βοηθός

Γράφτηκε από τον

«Παράθυρο» για συνεργασία με τον Γιώργο Καραγκούνη, ως βοηθού του Κλαούντιο Ρανιέρι στην εθνική ομάδα, άνοιξε o πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94.6».

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας επεσήμανε ότι ο Ρανιέρι είναι ενήμερος για την πρόταση στο βετεράνο άσο, από την πρώτη στιγμή της ανάληψής της τεχνικής ηγεσίας και επεσήμανε, επίσης, ότι είναι επιλογή του Ιταλού τεχνικού να επιλέγει αυτός τους συνεργάτες του.

Μάλιστα αν ο Καραγκούνης δεν βρει ομάδα και αποσυρθεί από τα γήπεδα, τότε είναι πολύ πιθανό να αποδεχθεί την πρόταση της ομοσπονδίας. Στο μεταξύ σχετικά με την εμφάνισή της εθνικής ομάδας στο παιχνίδι με τη Ρουμανία ο Σαρρής επισήμανε ότι ο Ιταλός τεχνικός είχε εκφράσει την ανησυχία του από την πρώτη στιγμή για την φυσική κατάσταση της ομάδας, άφησε να εννοηθεί ότι αυτή ήταν και ο λόγος να μην πραγματοποιηθεί ένα φιλικό παιχνίδι πριν το επίσημο με τους Ρουμάνους και κατέληξε εκφράζοντας τη σιγουριά του ότι η εθνική στο επόμενο ματς θα σαφώς καλύτερη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ