Τρίτη, 02 Αύγουστος 2022 20:34

Στη Super League 2 ο Μακεδονικός, εν αναμονή για Αγροτικό Αστέρα - Παραμένει στη Γ' Εθνική η Λευκίμμη

Γράφτηκε από τον
Στη Super League 2 ο Μακεδονικός, εν αναμονή για Αγροτικό Αστέρα - Παραμένει στη Γ' Εθνική η Λευκίμμη

Μετά την επικύρωση της βαθμολογίας από την Ε.Ε. της ΕΠΟ, ο Μακεδονικός ανεβαίνει στη Super League 2, ενώ εκκρεμεί η υπόθεση του Αγροτικού Αστέρα. Παραμένει στη Γ' Εθνική η ΑΕ Λευκίμμης.

Αποφάσεις που ξεκαθαρίζουν τα πράγματα σε σχέση με τη στελέχωση των πρωταθλημάτων της Super League 2 και της Γ' Εθνικής πήρε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ που συνεδρίασε την Τρίτη (2/8).
Συγκεκριμένα, σε εφαρμογή των αποφάσεων του CAS (όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση), επικυρώθηκε η βαθμολογία του ειδικού πρωταθλήματος για την άνοδο στη Super League 2, με τον Μακεδονικό να προβιβάζεται και να ακολουθεί Παναχαϊκή και Προοδευτική στη δεύτερη κατηγορία. Αντίθετα, σε εκκρεμότητα παραμένει η υπόθεση του Αγροτικού Αστέρα, ενώ σε προσεχή συνεδρίαση θα συζητηθεί το θέμα του ΑΟ Κοζάνης.
Επίσης, με την ακύρωση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων επιστρέφονται στην ΑΕ Λευκίμη οι αφαιρεθέντες βαθμοί, με αποτέλεσμα η ομάδα της Κέρκυρας να παραμείνει στη Γ' εθνική και να υποβιβαστεί ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας ΑΟ.

Πηγή: sport-fm.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ