Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 12:13

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ξεκίνησε η δουλειά στο Καρπενήσι (φωτό & βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Στο Καρπενήσι βρίσκεται από χθες το μεσημέρι η αποστολή της Καλαμάτας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της εν όψει του πρωταθλήματος της Super League 2 που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 11 Σεπτεμβρίου.

Χθες έγινε απογευματινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο του ξενοδοχείου ΜΟΝΤΑΝΑ στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, ενώ από σήμερα το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις (πρωί – απόγευμα).
Ο προπονητής της μεσσηνιακής ομάδας Σάκης Τσιώλης επέλεξε στην αποστολή 32 ποδοσφαιριστές και θα δουλέψει μαζί τους στο Καρπενήσι μέχρι τις 17 του μήνα. Η αποστολή είναι η εξής: Αντεμάι, Aσαμόα, Μπακαγιόκο, Μπενίτεζ, Μπόρχες, Γκόζντανιτς, Λούκαστσικ, Λουπάνο, Ματέους, Μαβινγκά, Μέντες, Μοζέρ, Αναστασόπουλος, Αρναρέλλης, Βασιλογιάννης, Γιαννόπουλος, Γκότσης, Δρούγας, Κόκκορης, Κωνσταντινόπουλος, Λαδάς, Μουζάκης, Μούζος, Μπέριος, Παπατόλιος, Πασάς, Πολίτης, Ρόβας, Ταΐρης, Τάτος, Τριανταφυλλάκης και Τσιγαρίδης.
Το τεχνικό τιμ της ομάδας απαρτίζουν οι: Π. Δρούγας (Βοηθός προπονητή), Γ. Πολυμενέας (Αναλυτής), Ρ. Ντο Σάντος (Προπονητής Τ/Φ), Κ. Αθανασόπουλος (Γυμναστής), Κ. Διαμαντόπουλος (Φυσικοθεραπευτής), Π. Ζέρβας (Βοηθός φυσικοθεραπευτή), Ν. Αναγνωστόπουλος (Βοηθός φυσικοθεραπευτή),
Τ. Χατζηαγγελής (Γενικός αρχηγός), Δ. Δρακόπουλος (Φροντιστής), και ο οδηγός Β. Καμαρινόπουλος.

Δήλωση Πολυμενέα

Από το τεχνικό τιμ μίλησε ο Γιώργος Πολυμενέας λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή για Καρπενήσι:
“Σήμερα φεύγουμε για Καρπενήσι ώστε να επικεντρωθούμε στην προετοιμασία μας, για να επιτύχουμε τους υψηλούς φετινούς στόχους της ομάδας. Σημασία έχει να μην έχουμε τραυματισμούς και να είμαστε υγιείς, ώστε να δουλέψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο σύλλογος, το τεχνικό team και οι ποδοσφαιριστές μπορούμε να φτιάξουμε μία πολύ καλή ομάδα και ελπίζουμε ότι θα το πετύχουμε μέσα στη σεζόν.”
Το πρώτο φιλικό της Καλαμάτας είναι προγραμματισμένο για το προσεχές Σάββατο με τον Ερμή Αραδίππου (ομάδα Β’ κατηγορίας της Κύπρου).