Τετάρτη, 10 Σεπτέμβριος 2014 14:07

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Πικρία για τον αποκλεισμό, ικανοποίηση από την εμφάνιση

Γράφτηκε από τον

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση αλλά πικραμένος από τον αποκλεισμό είναι ο προπονητής του Τέλλου Αγρα Δημήτρης Παναγιώτου. Ο Αγρας έκανε την ανατροπή στο ματς με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας και από εκεί που έχανε 0-2 το γύρισε σε 3-2, όμως δεν κατόρθωσε να βάλει και τέταρτο γκολ παρά τις ευκαιρίες που είχε και έτσι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου.


Ο τεχνικός από την Αιτωλοακαρνανία σχολιάζοντας το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό επισήμανε: "Δυο στιγμές αδυναμίας επέτρεψαν στον αντίπαλο να πετύχει δύο γκολ, αλλά μετά το παιχνίδι ήταν ένας δικό μας μονόλογος και εκτός από τα τρία γκολ χάσαμε πληθώρα ευκαιριών.
Είναι χαρακτηριστικό πως κερδίσαμε 18 κόρνερ σε όλο το παιχνίδι.
Σημαντικό ρόλο στο ότι δεν πήραμε σκορ πρόκρισης έπαιξαν οι αναγκαστικές αλλαγές των δύο εκ των πρωταγωνιστών μας Κωστακιώτη και Τουρλίδα.
Εμεινα ευχαριστημένος από την παρουσία και την παραγωγικότητα των παικτών και μας μένει μια πικρία από τον αποκλεισμό".
Ο κ. Παναγιώτου σημειώνει πως ο Αγρας όσο περνά ο χρόνος θα βελτιώνεται, κάτι που είναι λογικό αφού υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα.
Για το Σάββατο ο Τέλλος Αγρας ψάχνει αντίπαλο για φιλικό παιχνίδι, το οποίο θα είναι το τελευταίο πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Οι προπονήσεις αυτή την εβδομάδα θα εξακολουθήσουν να είναι διπλές και από την Δευτέρα θα πέσουν οι ρυθμοί.
Ο Νάκος που αντιμετωπίζει εδώ και αρκετό καιρό πρόβλημα στους κοιλιακούς θέλει ακόμη λίγο χρόνο για να αποθεραπευτεί, ενώ δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία ένα τράβηγμα στον προσαγωγό που αποκόμισε ο Αναστασόπουλος.
Τέλος, σε εκκρεμότητα είναι ακόμη η έκδοση του δελτίου του τερματοφύλακα Πάτρικ Ανδρέου.