Παρασκευή, 05 Αύγουστος 2022 15:27

Στόχος της Α.Ε. Αβίας η εύκολη παραμονή

Γράφτηκε από τον

Η εύκολη παραμονή στην Α’ τοπική είναι ο στόχος της Α.Ε. Αβίας για την ποδοσφαιρική χρονιά 2022-2023.

Στην ομάδα δεν αναμένονται πολλές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό, καθώς θα στηριχθεί στους ποδοσφαιριστές που ήταν φέτος στην ομάδα και στις 4-5 προσθήκες από το μεταγραφικό παζάρι.
Στο πάγκο θα βρίσκεται και τη νέα περίοδο ο Διονύσης Πουλής, ο οποίος συνεχίζει στην ομάδα του Κάμπου για 12η χρονιά και είναι ο μακροβιότερος προπονητής στη Μεσσηνία, που παραμένει στην ίδια ομάδα για τόσα χρόνια.
Εδώ και λίγες ημέρες έχουν ξεκινήσει οι επαφές με τους παίκτες από το υπάρχον δυναμικό για να κλείσει σύντομα το θέμα των ανανεώσεων και από εκεί και μετά ανάλογα με την ανάγκες που υπάρχουν να γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες. Η ομάδα θα χρειαστεί να έχει αρκετές επιλογές από τη στιγμή που φέτος το πρωτάθλημα θα είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια σε σχέση με προηγούμενες χρονιές.
Οι πρώτες κινήσεις που έχουν γίνουν είναι τρεις και αφορούν την ενίσχυση της ομάδας από το μεταγραφικό παζάρι. Συγκεκριμένα επέστρεψε ο 30χρονος αριστερός μπακ χαφ Νίκος Γεωργίκος, ο οποίος την περασμένη σεζόν ξεκίνησε με την Α.Ε. Μάνης και μετά έπαιξε στη Δόξα Καλαμάτας. Η επόμενη κίνηση αφορά τη σημαντική ενίσχυση της ομάδας κάτω από τα δοκάρια με την απόκτηση του 33χρονου τερματοφύλακα Γιώργου Νιάρχου (φωτό κάτω) που έπαιζε στον Πανιώνιο Καλαμάτας. Η τρίτη κίνηση είναι ο 22χρονος αμυντικός (στόπερ) Γρηγόρης Πανταζής, που αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Καλαμάτας.
Η μεταγραφική ενίσχυση θα συνεχιστεί, καθώς σύμφωνα με τα πλάνα της ομάδας στόχος είναι να αποκτηθούν ακόμη 2 με 3 παίκτες σε θέσεις που έχει ανάγκη η ομάδα.
Σε ότι αφορά την προετοιμασία, θα ξεκινήσει μετά τις 15 Αυγούστου και σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.