Σάββατο, 06 Αύγουστος 2022 11:12

ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Εκανε το... μπαμ με Αγγελο Μπαστακό

Γράφτηκε από τον

Παίκτης της Ράχης είναι από χθες ο Αγγελος Μπαστακός που πέρυσι κατέκτησε το νταμπλ με τον Πανθουριακό!

Οι νεοφώτιστοι στην Α’ τοπική πραγματοποίησαν μια πραγματικά σπουδαία μεταγραφή με έναν παίκτη που έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους στην καριέρα του και έχει συμμετοχές σε εθνικές κατηγορίες.
Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός είναι η πρώτη μεταγραφική κίνηση για το καλαματιανό σωματείο, με την ενίσχυση να συνεχίζεται τα προσεχή 24ωρα.
Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Ράχη για τον Μπαστακό:
“Μια σπουδαία κίνηση ολοκλήρωσε ο Π.Α.Σ. ΡΑΧΗ, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Άγγελου Μπαστακού, φτάνοντας έτσι σε μια από τις μεταγραφές του καλοκαιριού!
Ο 32χρονος υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός με πολλά... χιλιόμετρα στο υψηλότερο επίπεδο του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου, συμφώνησε να ενισχύσει τους «κανονιέρηδες», υπογράφοντας για έναν χρόνο, οι οποίοι δίνουν από το ξεκίνημα της ενίσχυσης τους το στίγμα των φετινών τους προθέσεων.
Ο Μπαστακός προέρχεται από μια επιτυχημένη σεζόν με τον Πανθουριακό, που επισφραγίστηκε με την κατάκτηση του νταμπλ, ενώ έχει στην... κατοχή του άλλα οκτώ τρόπαια. Ακόμη, έχει φορέσει τις φανέλες των μεγαλύτερων ομάδων του Νομού, όπως η Καλαμάτα, ο Μεσσηνιακός, ο Απόλλωνας Καλαμάτας, ο Πάμισος Μεσσήνης, η Εράνη Φιλιατρών, ο Τέλλος Άγρας Γαργαλιάνων, ο Τσικλητήρας Πύλου και ο Α.Ο. Διαβολιτσίου.
Η απόκτηση του έμπειρου στόπερ ήταν επιθυμία του τεχνικού, Μιχάλη Γεωργιοπούλου την οποία έκανε πράξη ο βασικός χρηματοδότης του συλλόγου μας, Νίκος Λιάππας. Συνάμα αποτελεί τεράστια επιτυχία για τον Π.Α.Σ. ΡΑΧΗ, καθώς έριζαν αρκετές ομάδες για την υπογραφή του!
Η «τροπαιοθήκη» του Μπαστακού
*2010-11: Πρωταθλητής στη Δ' Εθνική (6ος Όμιλος) με την Μαύρη Θύελλα
*2011-12: Κυπελλούχος με την Εράνη Φιλιατρών
*2015-16: Πρωταθλητής στην Α' τοπική και Κυπελλούχος με τον Τσικλητήρα Πύλου
*2016-17: Πρωταθλητής στην Α' τοπική και Κύπελλο με την Μαύρη Θύελλα
*2017-18: Πρωταθλητής στην Α' τοπική με τον Πάμισο Μεσσήνης
*2018-19: Πρωταθλητής στην Α' τοπική με τον Α.Ο. Διαβολιτσίου
*2021-22: Πρωταθλητής στην Α' τοπική και Κυπελλούχος με τον Πανθουριακό
Άγγελε, σε καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και να πανηγυρίσουμε μαζί πολλές ακόμη επιτυχίες”!