Δευτέρα, 08 Αύγουστος 2022 11:31

Ξεκινά προετοιμασία σήμερα ο Α.Ο. Διαβολιτσίου

Γράφτηκε από τον

Η ώρα για την έναρξη της προετοιμασίας του Διαβολιτσίου έφτασε...

Σήμερα στις 7 το απόγευμα στο γήπεδο Λεϊκων θα πραγματοποιηθεί η “πρώτη” του ΑΟΔ εν όψει της νέας σεζόν που θα τον βρει ξανά στη Γ’ εθνική κατηγορία για τέταρτη διαδοχική χρονιά.

Στο τεχνικό τιμ Τσατάς και Καλλιντέρης

Η ομάδα της Ανω Μεσσηνίας έχει νέο προπονητή, έναν όχι και τόσο παλιό γνώριμο, τον Κώστα Παλαμάρα (φωτό) ο οποίος αντικατέστησε τον Μάρκο Στεφανίδη.
Ρόλο γυμναστή θα έχει ο Στέλιος Ηλιόπουλος, ενώ στο τεχνικό τιμ θα βρίσκεται ξανά μετά από ένα χρόνο ο Αλέκος Τσατάς, ενώ εντάχθηκε και ο Πάρης Καλλιντέρης ως προπονητής τερματοφυλάκων, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από τον Πάμισο.

Η ανακοίνωση του ΑΟΔ για τον 42χρονο παλαίμαχο τερματοφύλακα αναφέρει:
“Η Διοίκηση του Α.Ο. Διαβολιτσίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πάρη Καλλιντέρη,ο οποίος ανήκει πλέον στο προπονητικό τιμ της ομάδας μας και αναλαμβάνει προπονητής τερματοφυλάκων.
Καταξιωμένος στο χώρο του ποδοσφαίρου από το πέρασμά του ως ποδοσφαιριστής από Θύελλα Πατρών, Απόλλωνα Πεταλιδίου (Δ’ Εθνική), Πάμισο, Καλαμάτα (Football League), Σπερχογεία, Εθνικό Μελιγαλά,,Πανθουριακό,Τσικλητήρα Πύλου (Γ’ Εθνική) και πάλι Σπερχογεία για να έρθει το προπονητικό ξεκίνημα στον Πάμισο.
Σε καλωσορίζουμε Πάρη στην οικογένεια του Α.Ο. Διαβολιτσίου και σου ευχόμαστε υγειά, δύναμη και κάθε επιτυχία”.
Η ανακοίνωση για τον Αλέκο Τσατά αναφέρει:
"Η Διοίκηση του Α.Ο. Διαβολιτσίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αλέκο Τσατά και την ένταξή του στο τεχνικό τιμ της ομάδας.
Έναν ακούραστο εργάτη του αθλητισμού , ο οποίος έχει αφήσει την σφραγίδα του στο ποδόσφαιρο της Μεσσηνίας.
Αλέκο σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες".
Τη δεδομένη στιγμή το ρόστερ του Διαβολιτσίου αριθμεί 13-14 ποδοσφαιριστές, στην πλειοψηφία τους από την περσινή περίοδο που έχουν ανανεώσει, συν τους Δημήτρη Ζαραφέτα και Αρη Σταματελόπουλο που αποκτήθηκαν από τον Πανθουριακό και αποτελούν τις δύο πρώτες μεταγραφικές κινήσεις.
Είναι δεδομένο πως το ρόστερ θα ενισχυθεί με 5-6 νεαρούς ποδοσφαιριστές (κάτω των 20 ετών), μιας και στην 20αδα τη νέα περίοδο κάθε ομάδα
Γ’ εθνικής θα πρέπει να έχει 5 παίκτες κάτω των 20 ετών.
Φυσικά θα πραγματοποιηθούν και μεταγραφές έμπειρων παικτών (τερματοφύλακας, αριστερό χαφ κ.α.) μιας και η νέα Γ’ εθνική θα είναι σαφώς δυσκολότερη σε σχέση με την περασμένη σεζόν.
Από εκεί και πέρα ο Χαρλέπας έχει αποχωρήσει από την ομάδα, ο Τσιγαρίδης βρίσκεται στην προετοιμασία της Καλαμάτας, ενώ ερωτηματικό υπάρχει με το μέλλον των Γουέσλει και Δημητρίου.
Τέλος, “αγκάθι” της μεσσηνιακής ομάδας παραμένει για μία ακόμη χρονιά το γηπεδικό μιας και το “Καπετάν Βασίλης” δεν είναι ακόμη έτοιμο.
Ετσι στο ξεκίνημα η προετοιμασία θα φιλοξενείται στο γήπεδο των Λεϊκων που διαθέτει πλαστικό τάπητα και εν συνεχεία θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί ένα γήπεδο με φυσικό χορτάρι.