Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 13:43

Ο ΝΙΚΟΣ ΛΙΑΠΠΑΣ ΣΤΗΝ “Ε”: “Στόχος να καθιερωθεί ο ΠΑΣ Ράχη στην Α’ τοπική”

Γράφτηκε από τον

Η παραμονή στην κατηγορία και η καθιέρωση της στη μεγάλη κατηγορία της Μεσσηνίας είναι ο στόχος του ΠΑΣ Ράχη.

Αυτό αποτελεί τον έναν από τους στόχους που έχει η διοίκηση της νεοφώτιστης στην Α’ τοπική, ομάδα της Ράχης. Από εκεί και πέρα όλοι στην ομάδα θέλουν να καθιερωθεί και να έχει συνέχεια στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο, καθώς επίσης να έχει ένα σημείο αναφοράς.
Τα παραπάνω υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Νίκος Λιάππας, που είναι ο βασικός χρηματοδότης του ΠΑΣ Ράχη. Ο κ. Λιάππας τον περισσότερο καιρό μένει στην Αμερική, στο Σικάγο, όπου δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης. Τα καλοκαίρια βρίσκει χρόνο να επισκεφθεί την Καλαμάτα, για ολιγοήμερες διακοπές, αλλά και να μάθει από πρώτο χέρι όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα. Πριν λίγες ημέρες τον συναντήσαμε σε ένα από τα γνωστά ποδοσφαιρικά στέκια της Καλαμάτας, το Ballers Sport cafe και δέχτηκε με χαρά να μας μιλήσει για το πως αποφάσισε να ασχοληθεί με την ομάδα, το όραμα που έχει γι’ αυτή και για τους στόχους που έχουν τεθεί για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
Για την ενασχόληση του με την ομάδα δήλωσε: “Αποφάσισα να υποστηρίξω μία προσπάθεια να δημιουργηθεί μία ομάδα στη γειτονιά μας στη Ράχη που δεν είχε κάποιο σωματείο να την εκπροσωπεί όλα τα χρόνια. Ενα επιπλέον κίνητρο ήταν πως με την ομάδα ασχολούνται ενεργά τα αδέρφια μου και παιδικοί μου φίλοι. Εκτός από το ποδόσφαιρο θα προσπαθήσω να βοηθήσω σε πολιτιστικό επίπεδο γιατί σε μία γειτονιά δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο είναι και άλλα δρώμενα που χρειάζεται να γίνονται για την ανάδειξη της”. Αμέσως μετά μας μίλησε για το όραμα που έχει για τον ΠΑΣ Ράχη: “Από τη στιγμή που ζω στο εξωτερικό, δεν ζω την καθημερινότητά της ομάδας αλλά ενημερώνομαι τακτικά από τους συνεργάτες μου και όλες οι αποφάσεις είναι από κοινού. Θέλω η ομάδα να καθιερωθεί και να έχει συνέχεια στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο και επίσης να έχει ένα σημείο αναφοράς σε όποια κατηγορία αγωνίζεται. Εδώ θα ήθελα να παρακαλέσω τον οποιοδήποτε Ραχιώτη να βοηθήσει όσο μπορεί από το υστέρημά του γιατί στις δύσκολες οικονομικά εποχές που ζούμε η οποιαδήποτε βοήθεια του καθενός είναι σημαντική και η προσπάθεια θα πρέπει να είναι συλλογική”.
Οσο για το στόχους της ομάδας τη φετινή περίοδο μας είπε: “Από τις συζητήσεις που έχω κάνει με τους προπονητές και με τους συνεργάτες μου, επειδή έχουμε πετύχει πάρα πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα, είναι καθαρά πλέον η παραμονή και η καθιέρωση της στην κορυφαία τοπική κατηγορία. Ενας ακόμη στόχος είναι η ανάδειξη των νεαρών και ταλαντούχων παικτών της ομάδας που θα διασφαλίσουν το αγωνιστικό μέλλον της για πολλά χρόνια”.
Ο Νίκος Λιάππας ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας: “Με την ευκαιρία που μου δίνετε θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες πάνω από όλα να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία και όλοι μαζί να πάμε ένα βήμα παραπάνω το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο με εγγυητή τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ Βασίλη Σπηλιώτη”.