Δευτέρα, 08 Αύγουστος 2022 14:27

ΤΕΝΙΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ: Δύο πρωτιές για τον Λαζαρίδη σε τουρνουά στην Κροατία

Γράφτηκε από τον

Αλλη μία επιτυχημένη εμφάνιση για τον Γιώργο Λαζαρίδη σε διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο...

Ο καλαματιανός πρωταθλητής μετά την κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος σε μονό και διπλό, τα πήγε εξαιρετικά και στο τουρνουά στο Ούμαγκ της Κροατίας που αγωνίστηκε από 28-31 Ιουλίου.
Συγκεκριμένα ο Λαζαρίδης αναδείχθηκε πρωταθλητής στο ταμπλό του διπλού του Croatia Open Umag, ενώ πήρε και την 1η θέση στο consolation ταμπλό.
Στον 1ο γύρο του μονού ο καλαματιανός πρωταθλητής ηττήθηκε από τον Κροάτη Sven Maretic, με 6-4, 7-5 και συνέχισε στο ταμπλό δεύτερης ευκαιρίας, όπου παρέμεινε αήττητος και πήρε την 1η θέση.
Στα ημιτελικά, όπου προκρίθηκε με μπάι, επιβλήθηκε του Antonio Arambasic με 6-2, 6-0 και στον τελικό κέρδισε εύκολα τον Αυστριακό Martin Hoerz-Weber, με 6-0, 6-2.
Ακόμη ο Γιώργος Λαζαρίδης αναδείχθηκε πρωταθλητής και στο διπλό, όπου έπαιξε με παρτενέρ τον Βρετανό Dahnon Ward.
Στα προημιτελικά Λαζαρίδης και Ward κέρδισαν τον Αυστραλό Martyn Dunn και τον Κροάτη Sven Maretic με 3-6, 6-3, 10-3. Στα ημιτελικά απέκλεισαν τους Αυστριακούς Thomas Flax και Martin Hoerz-Weber με 6-4, 6-0 και στον τελικό επικράτησαν του Κροάτη Drazen Miksic και του Αυστριακού Josef Riegler με 3-6, 7-6 (4), 10-4.
"Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει τρόπος. Δουλειά, δουλειά,δουλειά, η Ελλάδα ψηλά", έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο καλαματιανός πρωταθλητής του τένις με αμαξίδιο.