Τετάρτη, 10 Σεπτέμβριος 2014 18:37

Η Ρόμα παρουσίασε τον Χολέμπας

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη του... γνωριμία με τα ιταλικά ΜΜΕ, σε επίσημο επίπεδο, είχε σήμερα ο Χοσέ Χολέμπας. Ο διεθνής αριστερός μπακ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του και δεν έκρυψε ότι η παρουσία των συμπαικτών του στην εθνική ομάδα, Βασίλη Τοροσίδη και Κώστα Μανωλά, θα τον βοηθήσει να εγκλιματιστεί πολύ πιο γρήγορα.



«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στη Ρώμη για λογαριασμό μίας μεγάλης ομάδας, όπως είναι η Ρόμα. Είχα κι άλλες προτάσεις, αλλά επέλεξα ένα κορυφαίο ευρωπαϊκό σύλλογο. Για μένα είναι μεγάλη ευκαιρία και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω. Η συμφωνία με τη Ρόμα ολοκληρώθηκε λίγες ημέρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου», είπε στον πρόλογό του ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος ρωτήθηκε που του αρέσει να παίζει περισσότερο:

«Όλοι γνωρίζουν ότι η θέση μου είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας. Νομίζω ότι είμαι επικίνδυνος όταν βρίσκομαι στην επίθεση, αλλά μπορώ να παίξω και σα σέντερ μπακ. Ο προπονητής, όμως, θα είναι εκείνος που θα αποφασίσει. Εχω να πω ένα πράγμα: Είμαι 30 ετών και νιώθω πάρα πολύ "πεινασμένος" για διακρίσεις και για να κερδίσω τρόπαια. Δεν έχω συζητήσει ακόμη με τον κ.Γκαρσία, αλλά θα το κάνω τις επόμενες ημέρες».

Για τους στόχους του με την φανέλα των «τζιαλορόσι» ήταν ξεκάθαρος: «Ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Πέρασα λίγα 24ωρα με τους νέους συμπαίκτες μου και συνειδητοποίησα ότι εάν κάνουμε αυτά που πρέπει με διάθεση και επιθυμία, μπορούμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».

Σε ό,τι αφορά την παρουσία των Μανωλά και Τοροσίδη, ανέφερε: «Σαφέστατα και βοηθάει πολύ το γεγονός ότι θα έχω συμπαίκτες κάποιους που γνωρίζω αρκετό καιρό. Ο ένας γνωρίζει τον άλλο πολύ καλά».

πηγη AΠΕ