Τρίτη, 09 Αύγουστος 2022 10:42

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Φιλικό 1-0 επί του Αιολικού

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Φιλικό 1-0 επί του Αιολικού

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι της έδωσε χθες στο Καρπενήσι η “Μαύρη Θύελλα”, η οποία νίκησε με 1-0 τον Αιολικό Μυτιλήνης, ομάδα Γ’ εθνικής.

Ηταν το δεύτερο φιλικό των “μελανόλευκων” καθώς είχε προηγηθεί το 3-3 της Κυριακής με την Ομόνοια Αραδίππου. Το ματς κρίθηκε από το γρήγορο γκολ του Βασιλόγιαννη.
Συγκεκριμένα, στο 4’ από φάουλ του Μπόρχες, η μπάλα έφτασε στον Ασαμόα, ο οποίος τροφοδότησε τον Βασιλόγιαννη και αυτός με πλασέ έκανε το 0-1. Η Μεσσηνιακή ομάδα είχε κατά διαστήματα καλή παρουσία ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι ποδοσφαιριστές.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Μέντες, Λουπάνο, Μπέριος, Γκροζντάνιτς, Ασαμόα, Κόκκορης, Ματέους, Μπόρχες, Πολίτης, Πασάς, Βασιλόγιαννης.
Β’ ημίχρονο: Μπενίτεζ, Τριανταφυλλάκης, Λουκαστιτς, Γαλεάδης, Ντελής, Μουζάκης, Γιαννόπουλος, Μούζος, Δρούγας, Τσιγαρίδης, Ρουμελιώτης, Γκότσης, Αντεμάι, Γρηγοριάδης.
Ο τελευταίος είναι υπό δοκιμή και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και ως αριστερό στόπερ.
Προπονητής της ομάδας της Μυτιλήνης είναι ο κ. Θοδωρής Γιακαλης.
ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Πιττατζιης, Κανελλόπουλος, Παστρικος, Μπιμπισίδης, Στεφάνοβιτς, Γκίκα, Δερμιτζάκης, Ηλιόπουλος, Bjelobrk, Ζαφειρίδης, Μουκίδης.
Β’ ημίχρονο: Τσουκαλάς, Ζοτο Γκέρκι, Σκαθαρούδης, Χαίδος, Μωυσίδης, Χατζηστάμου, Τοπουζλης, Μπουσταμάντε, Μπαλωμένος, Μαγκράντζε, Μυτάκης, Νικολάου, Ελανογλου.