Τετάρτη, 10 Αύγουστος 2022 11:31

ΠΑΜΙΣΟΣ: Νέος πρόεδρος ο Γιώργος Γεωργιόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

Νέα διοίκηση διαθέτει και επίσημα από την Δευτέρα το βράδυ ο Πάμισος και υπάρχει αισιοδοξία για μία καλή χρονιά, παρά την καθυστέρηση που υπήρξε στη σύνθεση του νέου συμβουλίου.

Νέος πρόεδρος των Νησιωτών είναι ο Γιώργος Γεωργιόπουλος, ενώ το συμβούλιο απαρτίζεται από 14 μέλη με τη θητεία τους να είναι διετής.

Το 14μελες δ.σ.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Παμίσου είναι τα εξής:
Αλέξανδρος Βλαχάκης, Γιώργος Βλαχάκης, Νίκος Γιαννόπουλος, Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, Ελένη Ζέρβα, Δημήτρης Καίσαρης, Σταύρος Ντούλης, Γιώργος Πετρόπουλος, Γιώργος Πετρουλάκης, Γιάννης Πλατάρος, Αγγελική Τσάμη, Παναγιώτης Τσέρτος και Παναγιώτης Φιλόπουλος.
Σήμερα Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η συγκρότηση σε σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου και η κατανομή των αρμοδιοτήτων.

Συνεχίζει ο Τυμπλαλέξης

Εν τω μεταξύ στο αγωνιστικό κομμάτι, χθες η ομάδα της Μεσσήνης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή, τον μέσο Στέλιο Τυμπλαλέξη.
“Η επιτροπή μεταγραφών ενημερώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Στέλιο Τυμπλαλέξη, έναν ποδοσφαιριστή που με το μεγάλο του ταλέντο και το ήθος του κέρδισε τις καρδιές όλων μάς! Του ευχόμαστε καλή πορεία στην νέα σεζόν με υγεία πάνω από όλα!!”, αναφέρει η ανακοίνωση.