Τετάρτη, 10 Αύγουστος 2022 12:07

ΕΡΑΝΗ: Δυνάμωσε επιθετικά με Θανάση Γεωργιόπουλο

Γράφτηκε από τον

Σε μία σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η Εράνη που απέκτησε τον Θανάση Γεωργιόπουλο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Μιλτιάδη.

Ο 31χρονος επιθετικός επιστρέφει για μία τρίτη θητεία στα Φιλιατρά, μιας και φόρεσε την πράσινη φανέλα για μία τριετία (2009-2012) στο πρωτάθλημα της
Δ’ εθνικής και μία ακόμη σεζόν (2014-15) στην Α’ τοπική.
“Έναρξη συνεργασίας με την ομάδα μας για την νέα σεζόν 2022/23 με τον ακραίο επιθετικό Θανάση Γεωργιόπουλο! Ευχόμαστε στο Θανάση υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας!”, αναφέρει η ανανκοίνωση της Φιλιατρινής ομάδας.
Ο Γεωργιόπουλος εκτός από την Εράνη και τον Μιλτιάδη, έχει αγωνιστεί ακόμη στην ομάδα της πόλης του, τον Τέλλο Αγρα.
Πρόκειται για παίκτη που με την ποιότητα και την τεχνική του είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, αγωνιζόμενος κυρίως στις δύο πτέρυγες της επιθετικής γραμμής.
Αυτή ήταν η τρίτη μεταγραφή της Εράνης, μιας και είχαν προηγηθεί οι
Νίκος Βασιλόπουλος από τον Πανθουριακό και Παναγιώτης Πλάκας από το Καλό Νερό.
Στον αντίποδα παρελθόν από την ομάδα των Φιλιατρών αποτελεί ο μεσοεπιθετικός Αγγελος Γεωργιόπουλος.

Ανανέωσαν Χάρμπας, Λεβεντάκης

Ακόμη χθες έγινε γνωστή η ανανέωση με δύο ακόμη ποδοσφαιριστές, τους νεαρούς Φιλιατρινούς Δημήτρη Χάρμπα και Διονύση Λεβεντάκη!

Τέλος, η προετοιμασία της Εράνης εν όψει της νέα σεζόν, όπου στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου στην Α’ τοπική, προγραμματίστηκε για την Τρίτη 16 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα στο γήπεδο Φιλιατρών.