Τετάρτη, 10 Αύγουστος 2022 13:58

Σε τραγική κατάσταση το γήπεδο του Διαβολιτσίου! (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται το γήπεδο του Διαβολιτσίου “Καπετάν Βασίλης”!

Η έδρα του ΑΟΔ έχει μετατραπεί από χαλί σε... χάλι, με τη δημοτική αρχή να είναι απούσα.

Χορτάρια, καλάμια, σκουπίδια βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο που έχει αφεθεί κυριολεκτικά στην τύχη του, 14 μήνες από τότε που δόθηκε στο συγκεκριμένο γήπεδο ο τελευταίος επίσημος αγώνας (Διαβολίτσι – Διαγόρας Βραχνέικων 0-0).
Η απογοήτευση στις τάξεις των διοικούντων του Α.Ο. Διαβολιτσίου είναι μεγάλη, μιας και η ομάδα στερείται την έδρα της για δεύτερη σερί σεζόν και είναι η μοναδική εκπρόσωπος του νομού στην τρίτη τη τάξει κατηγορία.

Απογοητευμένοι οι διοικούντες του ΑΟΔ

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του προέδρου του ΑΟΔ Γιάννη Κωνσταντάρα, που είναι ένα βήμα από το να τα παρατήσει...
“Κάποτε ήταν χαλί… Δείτε πως κατάντησε… Τώρα είναι ένα χάλι!
Για τους «άρχοντες» του δήμου Οιχαλίας δεν έχει συμβεί τίποτα! Η διαφορά είναι μόνο στον τονισμό. Κρίμα! Αυτή είναι η σημερινή κατάσταση στο Δημοτικό Γήπεδο «Καπετάν Βασίλης» στο Διαβολίτσι!
Και να σκεφτεί κανείς ότι ο ΑΟΔ είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος όλου του νομού τα τελευταία 2 έτη και για 4 συνεχόμενα, στο 3ο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας μας! Είμαι ένα βήμα πριν τα παρατήσω. Θα ζητήσω ακρόαση από την περιφέρεια και εάν δεν δοθεί λύση στο γηπεδικό θα αποσύρω την ομάδα από το πρωτάθλημα. Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.
Το μεγάλο μερίδιο ευθύνης ανήκει στη δημοτική αρχή, χωρίς να εξαιρείται κάνεις. Ούτε η αντιπολίτευση που δεν μπορεί να αντιληφθεί ούτε καν τα αυτονόητα. Για τη δήμαρχο πια δεν έχω να πω τίποτα. Αντί να δημιουργεί, μόνο καταστρέφει. Είμαστε όλοι απογοητευμένοι. Ούτε προπόνηση το παιδικό πλέον δεν μπορεί να κάνει σε αυτό το γήπεδο”.