Τετάρτη, 10 Αύγουστος 2022 15:49

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Νέα σπουδαία μεταγραφή με Αγγελο Γεωργιόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Νέα σπουδαία μεταγραφή με Αγγελο Γεωργιόπουλο

 

Οι μεταγραφές υψηλού επιπέδου συνεχίζονται για τον Μιλτιάδη που στοχεύει ξεκάθαρα στην κατάκτηση του τίτλου στην Α1 τοπική και την επάνοδο ύστερα από πέντε χρόνια στην πρώτη κατηγορία.

Ετσι μετά την απόκτηση του 33χρονου επιθετικού Βασίλη Αθανασόπουλου από την Κυπαρισσία, σειρά πήρε ο Αγγελος Γεωργιόπουλος που ντύθηκε κι αυτός στα ασπρόμαυρα.
Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Εράνη και είναι παίκτης... πολυτέλεια για την δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Μεσσηνίας, έχοντας αρκετές συμμετοχές στη Γ’ εθνική κατηγορία.
Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Διαγόρα Κοπανακίου και ακόμη στη Μεσσηνία έχει φορέσει τις φανέλες της Καλαμάτας, της Κυπαρισσίας, του Τσικλητήρα Πύλου και του Α.Ο. Διαβολιτσίου.
Ακόμη έχει παίξει μακριά από το νομό σε Παναργειακό, Βύζα Μεγάρων, Αιολικό και Πανναυπλιακό.
Ο Αγγελος Γεωργιόπουλος θα πάρει ουσιαστικά τη θέση ενός άλλου Γεωργιόπουλου στον Μιλτιάδη, του Θανάση, που ακολούθησε τον αντίστροφο δρόμο και πήρε μεταγραφή στην Εράνη.
Η μεταγραφική ενίσχυση θα έχει και συνέχεια για την ομάδα του Πύργου, μιας και στα... σκαριά βρίσκεται μία ακόμη κίνηση με έναν έμπειρο μεσοεπιθετικό με πολύχρονη θητεία σε αρκετές ομάδες εθνικών κατηγοριών.