Τετάρτη, 10 Αύγουστος 2022 16:25

Ο Γιάννης Σακελλαρόπουλος νέος προπονητής του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον

Ο Γιάννης Σακελλαρόπουλος είναι από σήμερα ο νέος προπονητής του Μεσσηνιακού, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση της, η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου.

Αυτές τις ημέρες έχουν ξεκινήσει οι προσπάθειες για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας και το ξεκίνημα έγινε με την πρόσληψη του έμπειρου προπονητή. Δίπλα στο Γιάννη Σακελλαρόπουλο θα βρίσκεται ο γενικός αρχηγός Δημήτρης Πετρόγιαννης, ενώ ο στόχος θα είναι η άνοδος στην Α1 τοπική. Αυτό τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση, η οποία αναφέρει: “Σε περίοδο έντονων ζυμώσεων για την στελέχωση του τμήματος Ποδοσφαίρου βρίσκεται ο Μεσσηνιακός. Ήδη συμφωνήθηκε και ανέλαβε ως προπονητής της ομάδος ο Γιάννης Σακελλαρόπουλος με Γενικό αρχηγό του τμήματος τον Δημήτρη Πετρόγιαννη. Οι συζητήσεις για τον ποιοτικό καταρτισμό της ανδρικής ομάδος συνεχίζονται, στόχος της οποίας θα είναι η άνοδος στην Α1 Μεσσηνίας”.
Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Σακελλαρόπουλος επιστρέφει μετά από 18 χρόνια, ως προπονητής πλέον, στο Μεσσηνιακό, στον οποίο αγωνίστηκε για τρεις σερί σεζόν.
Συγκεκριμένα, ο μέχρι πρότινος προπονητής του Αίαντα Καλαμάτας, ως ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί στους “πράσινους” από το 2001 έως και το 2004 (έναν
χρόνο στην Α’ τοπική και δύο χρόνια στη Δ’ εθνική). Είχε αγωνιστεί και στα επεισοδιακά παιχνίδια μπαράζ για την άνοδο από την Α’ τοπική στη Δ’ εθνική, με την Α.Ε. Μάνης.
Ως προπονητής ασχολείται από το 2005 και η Εράνη ήταν η πρώτη ομάδα που εργάστηκε σε αυτή τη θέση. Ηταν για μια αγωνιστική περίοδο, το 2005-2006. Στη συνέχεια ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση του Αίαντα, όπου εργάστηκε εκεί για σχεδόν 17 χρόνια και από χθες ο Μεσσηνιακός αποτελεί τον τρίτο προπονητικό του σταθμό.

Το επιτελείο

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του Γιάννη Σακελλαρόπουλο. Αμέσως μετά σε συνεργασία με τη διοίκηση θα ξεκινήσει η στελέχωση του έμψυχο δυναμικού. Η νέα ομάδα που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής θα αποτελείται από ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο Μεσσηνιακό και σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν με τον Αίαντα τη σεζόν που πέρασε στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής.