Τετάρτη, 10 Σεπτέμβριος 2014 21:23

Ο Πάμισος πήρε το τουρνουά «Γ. Λουκαρέας»

Γράφτηκε από τον

Με νικητή τον Πάμισο ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα το τουρνουά «Γ. Λουκαρέας» που διοργάνωσε η Ομόνοια για να τιμήσει τη μνήμη του ιδρυτή της.


Στον μεγάλο τελικό η ομάδα της Μεσσήνης επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Καλαμάτας σε ένα ωραίο ματς όπου και οι δύο ομάδες είχαν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ. Νωρίτερα, είχε γίνει ο μικρός τελικός με τον Φαραί να κερδίζει την Ομόνοια σητν διαδικασία των πέναλτι.
Να θυμίσουμε ότι χθές ο Πάμισος είχε νικήσει στον ημιτελικό την Ομόνοια ενώ στον άλλον ημιτελικό ο Μεσσηνιακός είχε νικήσει τον Απόλλωνα.
Ο Μεσσηνιακός όμως δεν μπορούσε να παίξει ξανά σήμερα λόγω των πολλών τραυματισμών που είχε. Ετσι την θέση του στον τελικό πήρε ο Απόλλωνα και προσκλήθηκε ο ΑΟ Φαραί για να παίξει στον μικρό τελικό.
Η ΕΠΣΜ Μεσσηνίας απένειμε κύπελλα και στις τέσσερις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά.
Ο Αντώνης Τουρλομούσης έδωσε το κύπελλο στον Ντόκο της Ομόνοιας, ο Βασίλης Πολίτσης στον Μωράκη του Παμίσου, ο Γρηγόρης Μποντοζάκης στον Πανταζή του ΑΟ Φαραί και ο Λεωνίδας Οικονομίδης στον Απόλλωνα.
Ο πρόεδρος της Ομόνοιας Γιάννης Μανωλόπουλος σε σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε τις ομάδες που συμμετείχαν, αναφέρθηκε στην μεγάλη προσφορά του Γ. Λουκαρέα στην ομάδα του και το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο και τόνισε πως το τουρνουά έγινε με την βοήθεια της ΕΠΣΜ.
Ο Λ. Οικονομίδης από την πλευρά του συνεχάρησε την Ομόνοια που δεν ξεχνά τον Λουκαρέα.

Ο μεγάλος τελικός

Το γκολ που έκρινε τον τελικό πέτυχε στο 44' ο Αντώνης Καλογερόπουλος, μετά από πάσα του Πατσιώτη.
Για τον Πάμισο ξεκίνησαν οι Καλλιντέρης, Τριανταφυλλάκης, Φιλόπουλος, Μανιάτης, Ι. Τρίψας, Αργυρόπουλος, Ηλιόπουλος, Δρακόπουλος, Σειτάι, Χρ. Τρίψας, Μωράκης. Επαιξαν και οι Βλαχόπουλος, Ι. Καλογερόπουλος, Αντ. Καλογερόπουλος, Πατσιώτης και Σταματόπουλος.
Για τον Απόλλωνα ξεκίνησαν οι Κουτίβας, Κουκέας, Πετράκος, Κλουβάτος, Αντωναίος, Τρικουράκης, Γιακουμής, Πανταζής, Σαραντόπουλος, Μπιτσάνης, Κουπούζος.
Επαιξαν και οι Αντωνόπουλος, Μαριόλης.

O μικρός τελικός

Ο Χατζηπαναγιώτης άνοιξε το σκορ για την Ομόνοια στο 40' μετά από πάσα του Ντόκο αλλά στο 50' ο ΑΟ Φαραί κέρδισε πέναλτι με τον Πανταζή, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος και ισοφάρισε σε 1-1.
Ετσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι όπου ο ΑΟ Φαραί επικράτησε με 4-1. Για τους νικητές σκόραραν οι Μπίτσικας, Σάλα, Μανωλόπουλος και Παχής. Για την Ομόνοια σκόραρε μόνο ο Ντανταβασίλης και αστόχησαν οι Χατζηπαναγιώτης και Ντόκο (απόκρουσε ο γκολκίπερ του Φαραί και στα δύο χτυπήματα).
Για τον ΑΟ Φαραί ξεκίνησαν οι Βαρθαλάμης, Γεωργακόπουλος, Κωστέας, Καπακλής, Αντωνόπουλος, Ζωγόπουλος, Μωράκης, Σεριάτος, Πανταζής, Δουρούμης, Σισμανίδης. Έπαιξαν και οι Μέντζας, Μπάκας, Ροβολής, Κουτσουδάκης, Παχής, Μανωλόπουλος, Μπίτσικας, Σάλα, Εντι.
Για την Ομόνοια ξεκίνησαν οι Βασιλόπουλος, Ντανταβασίλης, Κάππος, Μίτζηρας, Κ. Κοστρίβας, Ντόκο, Κυριόπουλος, Ασημακόπουλος, Χατζηπαναγιώτης, Χανδρινός, Γαλανόπουλος. Επαιξαν και οι Γ. Δρογγίτης, Δ. Κοστρίβας, Ντέρτζια, Σπυρόπουλος, Λαγωνικάκος, Γιαννούλης, Τζίκας, Κυριακόπουλος, Μέτσος.