Παρασκευή, 12 Αύγουστος 2022 11:22

ΠΑΜΙΣΟΣ: Η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου

Γράφτηκε από τον

Ο Γιώργος Γεωργιόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του Πάμισου, όπως προέκυψε από τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 8 Αυγούστου.

Την Τετάρτη το βράδυ στην πρώτη συνεδρίαση του νέου συμβουλίου αρχικά έγινε η συγκρότηση σε σώμα και ακολούθησε η κατανομή αρμοδιοτήτων σε μέλη της διοίκησης. Επίσης συστήθηκε επιτροπή για την ανάπτυξη του συλλόγου.
Σε ότι αφορά την εκλογική διαδικασία από τα 46 ταμειακώς εντάξει μέλη, έδωσαν το παρών και ψήφισαν 32.
Το νέο συμβούλιο που θα έχει διετή θητεία απαρτίζεται από τους Γιώργος Γεωργιόπουλος πρόεδρο,
Σταύρο Ντούλη Α’ Αντιπρόεδρο, Αλέξανδρο Βλαχάκη Β’ Αντιπρόεδρο, Παναγιώτη Φιλόπουλο Γ’ Αντιπρόεδρο, Γιώργο ΠετρόπουλοΓενικό Γραμματέα, Παναγιώτη Τσέρτο Ειδικό Γραμματέα, Γιάννη Πλατάρο Ταμία, Γιώργο Βλαχάκη, Παναγιώτη Γιαννακόπουλο, Νίκο Γιαννόπουλο, Δημήτρη Καίσαρη, Γιώργο Πετρουλάκη Μέλη.
Από εκεί και πέρα η νέα διοίκηση έδωσε τις εξής αρμοδιότητες: Παναγιώτης Γιαννακόπουλος Α’ Γενικός Αρχηγός, Δημήτρη Καίσαρης Β’ Γενικός Αρχηγός, Γιώργος Πετρουλάκης Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και γραφείων τύπου και Γιώργο Πετρόπουλος Υπεύθυνος επικοινωνίας με ΕΠΣ Μεσσηνίας. Επίσης το νέο Δ.Σ., αποφάσισε την σύσταση Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Συλλόγου η οποία ανατίθεται σε τριμελή επιτροπή αποτελούμενη από τους: Σταύρο Ντούλη, Ελένη Ζέρβα και Αγγελική Τσάμη.