Παρασκευή, 12 Αύγουστος 2022 13:08

Πρώτη συγκέντρωση για τον Εθνικό Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη συγκέντρωση για τη αγωνιστική περίοδο 2022-2023 πραγματοποίησε την περασμένη Πέμπτη ο Εθνικός Μελιγαλά.

Ηταν μια συνάντηση για γνωριμία των μελών της διοίκησης, με τον προπονητή Αντώνη Μαυρέα (φωτό) και τους ποδοσφαιριστές που μέχρι στιγμής απαρτίζουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.
Στη διάρκεια της παραπάνω συγκέντρωσης η διοίκηση επιφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη στους ποδοσφαιριστές καθώς τους κατέβαλε χρήματα που αφορούσαν το μήνυμα Αύγουστο. Σίγουρα μια πρωτόγνωρη κίνηση μιας και η ομάδα δεν έχει ξεκινήσει ακόμη προετοιμασία.
Η πρωτοβουλία για να γίνει η παραπάνω κίνηση προς τους παίκτες ήταν των Κώστα Δημητρακόπουλου και Γιώργου Γεωργακόπουλου (Τρούμαν), αλλά και με τη σύμφωνη γνώμη των μελών της διοίκησης.
Αυτή η κίνηση δείχνει πως κάτι διαφορετικό πάει να γίνει στην ομάδα, αρχής γενομένης της φετινής χρονιάς. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι μπήκαν στην ομάδα για να βοηθήσουν να συνεχίσει τη λειτουργία της. Αν δεν έμπαιναν στη διοίκηση συγκεκριμένοι άνθρωποι ήταν ορατός ο κίνδυνος η ομάδα να οδηγεί στο πρωτοδικείο.
Πλέον τα πράγματα έχουν ομαλοποιηθεί και η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή κ. Μαυρέα, έχουν ξεκινήσει από καιρό τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού ώστε να κτίσουν μια ομάδα που να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.
Σε ότι αφορά την έναρξη της προετοιμασίας, δεν έχει ξεκαθαρίσει για την ώρα η ακριβής ημερομηνία, αλλά οι σκέψεις είναι για τις 20 Αυγούστου, κατά πάσα πιθανότητα.