Παρασκευή, 12 Αύγουστος 2022 14:15

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία

Γράφτηκε από τον

Χωρίς προβλήματα συνεχίζει το Διαβολίτσι την προετοιμασία του για τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Παράλληλα η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Κώστα Παλαμάρα συνεχίζουν τις επαφές του με διάφορους παίκτες για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, ώστε να μπορέσει να φτιάξει ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας αγωνιστικής χρονιάς.
Σίγουρα το βάρος θα πέσει και στην απόκτηση νεαρών σε ηλικία παικτών, καθώς σύμφωνα με την προκήρυξη της Γ’ εθνικής, οι ομάδες θα πρέπει να διαθέτουν στο δυναμικό τους 5 ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών. Σίγουρα θα γίνουν και προσθήκες με πιο έμπειρους παίκτες αφού η ομάδα αυτή τη στιγμή δεν έχει πολλούς στο δυναμικό της και η ενίσχυση είναι απαραίτητη.
Αυτό ανέφερε με δήλωση του ο προπονητής Κώστας Παλαμάρας μιλώντας χθες στην “Ελευθερία”: “Σίγουρα θα αποκτηθούν παίκτες μικροί σε ηλικία, με ταλέντο και φιλοδοξία, αφού θα χρειαστούμε 5 να έχουμε στην 20άδα που θα δηλώνουμε στους αγώνες. Από εκεί και πέρα προσπαθούμε να βρούμε παίκτες σε θέσεις που χρειάζεται η ομάδα και γενικά θέλουμε να ενισχυθούμε ώστε να παρουσιαστούμε δυνατοί τη νέα χρονιά”.
Από την αρχή της προετοιμασίας συμμετέχουν στις προπονήσεις ο 22χρονος αμυντικός Σταύρος Μπούνας και ο 26χρονος τερματοφύλακας Γιώργος Βασιλειάδης. Ο πρώτος ήταν τη σεζόν που πέρασε στην Καλαμάτα ενώ πρόπερσι έπαιζε στο Διαβολίτσι, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία εξέλιξη σχετικά με την επιστροφή του, αλλά το θέμα θα τελειώσει σύντομα. Οσο για τον Βασιλειάδη, που αγωνιζόταν στη Νίκη Σητείας στην Κρήτη, εντός των ημερών αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας.
Από εκεί και πέρα επέστρεψε στην ομάδα ο 20χρονος μέσος Περικλής Δημητρίου, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα συμμετείχε σε προπονήσεις με την Κ20 της Καλαμάτας.
Σε ότι αφορά την προετοιμασία συνεχίζεται με καθημερινές απογευματινές προπονήσεις στο δημοτικό γήπεδο Λεΐκων μέχρι την Κυριακή, όπου έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση. Η προετοιμασία στο γήπεδο των Λεΐκων θα συνεχιστεί κανονικά μέχρι τις 21 Αυγούστου.
Σε ότι αφορά τα φιλικά, για την ώρα το πρώτο που έχει οριστικοποιηθεί είναι στις 20 του μήνα με τον Πανθουριακό, όμως δεν έχει οριστικοποιηθεί σε ποιο γήπεδο θα διεξαχθεί και τι ώρα θα ξεκινήσει.