Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 18:01

Δεν κατεβαίνει ο Διαγόρας Ρόδου στο νέο πρωτάθλημα της Super league 2

Γράφτηκε από τον

Δεν θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Super league 2 ο Διαγόρας Ρόδου...

Η νησιώτικη ομάδα αδυνατεί να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, με τον ερασιτέχνη να προχωρεί σε ανακοίνωση για τις δυσάρεστες εξελίξεις και να καλεί σε γενική συνέλευση την Τρίτη 16 Αυγούστου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Δυστυχώς μετά την έντονη ανησυχία μας και τις οχλήσεις μας προς την Π.Α.Ε. Διαγόρας λάβαμε την επίσημη απάντηση πως η ομάδα αδυνατεί να αγωνιστεί στη Super League 2.
Ουδείς Διαγορίτης, μετά τη χαρά μας για την παραμονή που πέτυχε η ομάδα μας, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ερχόταν μια ΜΑΥΡΗ μέρα για τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ μας σύλλογο.
Γι’ αυτό καλούμε σε έκτακτη γενική συνέλευση την Τρίτη 16 Αυγούστου και ώρα 20:30 όλα τα μέλη μας και όλους τους Διαγορίτες για να δρομολογήσουμε την επόμενη μέρα.
Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ!».
Τα δεδομένα πλέον είναι τρία για τη ομάδα της Ρόδου εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023. Είτε ο Διαγόρας θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, είτε θα αγωνιστεί στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, είτε θα μείνει ανενεργός για μία σεζόν, που είναι και το χειρότερο δυνατό σενάριο.