Πέμπτη, 11 Σεπτέμβριος 2014 14:06

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: "Εγώ πήρα την απόφαση να μην κατέβει η ομάδα", λέει ο Ελβιο Μάνα

Γράφτηκε από τον

Πάνω του παίρνει ο Ελβιο Μάνα την απόφαση να μην κατέβει ο Μεσσηνιακός στο σημερινό τελικό του τουρνουά "Γ. Λουκαρέας" με αντίπαλο τον Πάμισο. Ο Ελληνοαργεντινός τεχνικός σημειώνει πως πήρε αυτή την απόφαση για να προστατέψει την ομάδα του από τη στιγμή που υπήρχαν ήδη αρκετοί τραυματισμοί και εγκυμονούσαν κι άλλοι.

"Ηταν δική μου απόφαση να μην κατέβουμε στο δεύτερο αγώνα του τουρνουά για να προστατέψω τα παιδιά που θα είχαν μεγάλη επιβάρυνση. Αν αγωνιζόμασταν ήταν πιθανό να είχαμε κι άλλους τραυματισμούς", επισημαίνει χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως είχαν σκεφτεί να μην κατέβουν ούτε στο πρώτο ματς, αλλά τελικά ρίσκαραν και κατέβηκαν.

Ποιοι είναι τραυματίες

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μεσσηνιακός είχε τραυματίες τους Μπιζίμη, Κουλόπουλο, Κουρέα, Κουλουρά, Μερκούρη και Μανωλόπουλο που δεν έπαιξαν με τον Απόλλωνα Καλαμάτας, ενώ ο Σταματελόπουλος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ζέσταμα και έμεινε εκτός και τραυματίας αποχώρησε ο Πουλάκος.
Φυσικά οι "πράσινοι" δεν θα δώσουν κανένα φιλικό ούτε το Σαββατοκύριακο, ενώ ίσως σήμερα η τεχνική ηγεσία δώσει ρεπό για να αποφορτιστούν οι παίκτες.