Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 15:16

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση

Τρεις μεταγραφές πραγματοποίησε την Πέμπτη ο Πανθουριακός που ενισχύθηκε σημαντικά, με στόχο να πρωταγωνιστήσει και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Η ομάδα της Θουρίας ανακοίνωσε την απόκτηση των Στέλιου Σπανού, Δημήτρη Γαλανόπουλου και Βασίλη Δαλκαφούκη.
Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Αίαντα και ακόμη έχει αγωνιστεί στους Νέους του Αστέρα Τρίπολης, τον Ανταγόρα Κω, την Καλαμάτα, τον Εθνικό Μελιγαλά, την Εράνη, τον Μεσσηνιακό και τον Απόλλωνα Καλαμάτας.
Ο Γαλανόπουλος είναι 31 χρονών επιθετικός που έμεινε ελεύθερος από τον Πάμισο, ενώ είχε ξεκινήσει την περσινή σεζόν κι αυτός στον Ακρίτα Κορώνης.
Πέρυσι συνολικά στην Α’ τοπική πέτυχε 13 γκολ.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στον Ηρακλή Καλαμάτας, για να παίζει εν συνεχεία σε Ομόνοια, Τέλλο Αγρα, Λεωνίδιο, ενώ είχε και ένα πέρασμα από τον Λεβαδειακό.
Ακολούθως φόρεσε τη φανέλα της Καλαμάτας, με την οποία κατέκτησε το 2011 το πρωτάθλημα στον 6ο όμιλο της Δ’ εθνικής και μετά έπαιξε σε Πανηλειακό Εθνικό Αστέρα και σε ομάδα του Ανόβερο στη Γερμανία για περίπου δέκα χρόνια.
Η τρίτη προσθήκη είναι κι αυτή στην επιθετική γραμμή, με τον Δαλκαφούκη να σμίγει ξανά με τον Τάκη Σακελλαρόπουλο, μετά τη συνύπαρξη τους στον Απόλλωνα. Ο 26χρονος επιθετικός πέρυσι ήταν στο Καλό Νερό, ενώ έχει ξεκινήσει κι αυτός από τον Αίαντα για να ακολουθήσουν ο Ατρόμητο Αθηνών, το Λουτράκι, ο Εθνικός Μελιγαλά και ο Παλληξουριακός.
Ετσι ο Πανθουριακός έφτασε αισίως τις οκτώ προσθήκες στο μεταγραφικό παζάρι, μιας και είχαν προηγηθεί οι Δημήτρης Μανωλόπουλος, Γιάννης Γιακουμής, Παναγιώτης Ρασσιάς, Γιάννης Καραχάλιος και Ηλίας Κουντάνης.

Στον αντίποδα παρελθόν από τους νταμπλούχους αποτελεί ο αμυντικός Νίκος Λιόλιος, παρότι αρχικά είχε συμφωνήσει να ανανεώσει.
Να σημειωθεί πως ο Πανθουριακός ξεκίνησε μέσα στην εβδομάδα την προετοιμασία του στο γήπεδο της Μικρομάνης, υπό τις οδηγίες του προπονητή Τάκη Σακελλαρόπουλου και των βοηθών του Γιώργου Κατσούλη και Θοδωρή Σακκά.