Τρίτη, 16 Αύγουστος 2022 11:13

ΕΡΑΝΗ: Ξεκινά προετοιμασία έχοντας υψηλούς στόχους

Γράφτηκε από τον

 

Την προετοιμασία της ξεκινά σήμερα Τρίτη η Εράνη...

Το ραντεβού της τεχνικής ηγεσίας και των παικτών είναι στις 7 το απόγευμα στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών για να ξεκινήσει το τρέξιμο εν όψει της νέας περιόδου.
Στον πάγκο της Φιλιατρινής ομάδας παραμένει για μία ακόμη σεζόν ο Κώστας Λυμπερόπουλος, βάζοντας τον πήχη ψηλά για το προσεχές πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.
Στόχος της Εράνης είναι να κάνει πρωταθλητισμό και να κατακτήσει τον τίτλο στην πρώτη κατηγορία, κάτι που έχει να συμβεί πολλά χρόνια.
Οι “πράσινοι” διατήρησαν το βασικό τους κορμό από την περσινή χρονιά και με όπλο την ομοιογένεια και ορισμένες προσθήκες που έχουν γίνει και που θα γίνουν θα επιδιώξουν να πρωταγωνιστήσουν τη νέα χρονιά. Η Εράνη μέχρι στιγμής έχει προχωρήσει σε τρεις μεταγραφές, αποκτώντας τους Νίκο Βασιλόπουλο από τον Πανθουριακό, Θανάση Γεωργιόπουλο από τον Μιλτιάδη και Παναγιώτη Πλάκα από το Καλό Νερό.

Επιστρέφει ο Ανδρώνης

Ακόμη πολύ κοντά στο να επιστρέψει στα Φιλιατρά βρίσκεται ο 29χρονος μεσοαμυντικός Λυκούργος Ανδρώνης, που τα έχει βρει με την διοίκηση της Εράνης και απομένουν μόνο οι υπογραφές για να κλείσει η μεταγραφή.
Με τον Ανδρώνη η Φιλιατρινή ομάδα δυναμώνει κι άλλο στην αμυντική της γραμμή και πλέον θα γίνουν 1-2 κινήσεις για να κλείσει το ρόστερ στα άκρα της αμυντικής γραμμής.
Στον αντίποδα οι μοναδικοί παίκτες που έχουν αποχωρήσει από την περσινή ομάδα είναι ο μεσοεπιθετικός Αγγελος Γεωργιόπουλος και ο επιθετικός Λουίζος Σπυρόπουλος.