Τρίτη, 16 Αύγουστος 2022 12:01

Αρχίζει το τρέξιμο σήμερα στον Τέλλο Αγρα

Γράφτηκε από τον

Διακοπές τέλος για τους παίκτες του Τέλλου Αγρα που ξεκινούν σήμερα την προετοιμασία τους εν όψει της νέας σεζόν στην Α’ τοπική.

Η “πρώτη” έχει οριστεί για σήμερα Τρίτη στις 6.30 το απόγευμα στο γήπεδο των Γαργαλιάνων.
Στον πάγκο των “ερυθρολεύκων” παραμένει για τρίτη διαδοχική σεζόν ο 41χρονος τεχνικός Δημήτρης Λίτσας (φωτό) που πέρυσι τους οδήγησε στην 4η θέση της Α’ τοπικής, αν και αρχικός στόχος ήταν μια άνετη παραμονή.
Στόχος του Τέλλου Αγρα τη νέα σεζόν είναι μία καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας, χωρίς μεγάλα οικονομικά ανοίγματα και με το βάρος να δίνεται στους ντόπιους ποδοσφαιριστές.
Η ομάδα των Γαργαλιάνων έχει προχωρήσει στην απόκτηση πέντε ποδοσφαιριστών στο μεταγραφικό παζάρι και η ενίσχυση του ρόστερ θα συνεχιστεί.
Συγκεκριμένα έχουν αποκτηθεί οι Σταύρος Σωτηρόπουλος, Σάκης Λάζαρης, Αγγελος Σαραντόπουλος, Στάθης Κωνσταντόπουλος και Τζουλιάνο Σούλα και αναμένεται να γίνουν ακόμη τρεις μεταγραφές, με προτεραιότητα να δίνεται στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού.
Από τον Τέλλο Αγρα έχουν αποχωρήσει δέκα ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Γιώργος Κυριακόπουλος, Βασίλης Αλεβίζος, Κώστας Λυμπερόπουλος, Κυριάκος Λυμπερόπουλος, Πέτρος Μπολούν, Θανάσης Χρόνης, Ηλίας Μερκούρης, Λυμπέρης Διονυσόπουλος, Στέλιος Ηλιόπουλος και Παναγιώτης Λακριντής.