Κυριακή, 14 Αύγουστος 2022 11:20

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Ενίσχυση στα γκολπόστ με Βασιλειάδη

Γράφτηκε από τον

Την απόκτηση του 26χρονου τερματοφύλακα Γιώργου Βασιλειάδη ανακοίνωσε το Σάββατο ο Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Πρόκειται για έναν τερματοφύλακα που πέρυσι έπαιζε στη Νίκη Σητείας, στην Κρήτη και συμμετείχε ήδη στην προετοιμασία της ομάδας. Ο Βασιλειάδης έχει φορέσει τη φανέλα σημαντικών ομάδων, όπως ο Εργοτέλης, η Βέροια, η Δόξα Δράμας και ο Πλατανιάς.
“Η ενίσχυση της ομάδας μας συνεχίζεται και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Γιώργου Βασιλειάδη!
Ο 26χρονος υψηλόσωμος (1,90) γκολκίπερ με πλούσιο βιογραφικό έχει αγωνιστεί σε: Βέροια (Super League), Δόξα Δράμας, Πλατανιά, Απόλλων Λάρισας (Super League 2 ), Εργοτέλη, Αμβρακικό Λουτρού, Αναγέννηση Ιεράπετρας (Γ’ Εθνική) και στη Νίκη Σητείας.
Επίσης έχει φορέσει την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος κάτω των 19 ετών.
Σε καλωσορίζουμε Γιώργο στην οικογένεια του Α.Ο. Διαβολιτσίου και σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες”, αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας της Ανω Μεσσηνίας.
Αυτή ήταν η τρίτη μεταγραφική προσθήκη στο θερινό παζάρι για την ομάδα του Κώστα Παλαμάρα, μιας και είχαν προηγηθεί οι Δημήτρης Ζαραφέτας και Αρης Σταματελόπουλος από τον Πανθουριακό.
Πλέον το βάρος πέφτει στην απόκτηση νεαρών σε ηλικία παικτών, καθώς σύμφωνα με την προκήρυξη της Γ’ εθνικής, οι ομάδες θα πρέπει να διαθέτουν στο δυναμικό τους 5 ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Τρίτη, μετά το αυριανό ρεπό λόγω της εορτής της Παναγίας, με προπόνηση στο γήπεδο των Λεΐκων. Το πρώτο φιλικό του ΑΟΔ έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 20 Αυγούστου με αντίπαλο τον Πανθουριακό.