Παρασκευή, 19 Αύγουστος 2022 12:03

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πρόωρη αποχώρηση Μπουραντώνη

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πρόωρη αποχώρηση Μπουραντώνη

Τρεις εβδομάδες μετά τη συμφωνία συνεργασίας με τον Απόλλωνα Καλαμάτας ο Σωτήρης Μπουραντώνης αποτελεί παρελθόν από την ιστορική ομάδα.

Αυτό γνωστοποίησε ο ίδιος με δήλωση που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, όπου αναφέρει: “Θέλω να ευχαριστήσω τον ιστορικό Απόλλωνα Καλαμάτας για την πρόταση συνεργασίας την οποία αρχικά αποδέχθηκα, ύστερα όμως από ώριμη σκέψη αποφάσισα να μην προβώ στην συνέχεια αυτής την συνεργασίας! Εύχομαι στο σωματείο καλή συνέχεια!”.
Ο έμπειρος προπονητής είχε δύσκολη αποστολή αφού έπρεπε να κτίσει από την αρχή την ομάδα, από τη στιγμή που στο έμψυχο δυναμικό της είχε ελάχιστους παίκτες από την προηγούμενη σεζόν. Η συνεργασία με τον Αίαντα και τον προπονητή Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο, ολοκληρώθηκε με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου που πέρασε και έτσι οι περισσότεροι παίκτες επέστρεψαν στην ομάδα που ανήκαν, τον Αίαντα.
Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, σχετικά με την αποχώρηση του από τον πάγκο του Απόλλωνα, ο Σωτήρης Μπουραντώνης δεν θέλησε να πει περισσότερα πράγματα, παρά μόνο στάθηκε στο ότι είχε ενημερώσει τον πρόεδρο του Απόλλωνα Φώτη Μάνθο, αλλά και μέλη της διοίκησης για την απόφαση του. Συγκεκριμένα μας είπε: “Σε αυτά που είχα συμφωνήσει ότι θα κάνω με την ομάδα τα έκανα πράξη. Η απόφαση μου είναι οριστική και την Τετάρτη το απόγευμα την ανακοίνωσα στον πρόεδρο της ομάδας και μετά ενημέρωσα και παράγοντες της ομάδας”.
Από την πλευρά του Απόλλωνα, σε επικοινωνία που είχαμε με μέλος της διοίκησης δεν θέλησε να μιλήσει για το θέμα.