Πέμπτη, 11 Σεπτέμβριος 2014 20:01

ΠΑΜΙΣΟΣ: Γίνεται καλύτερος όσο περνά ο καιρός

Γράφτηκε από τον

Μετά την Ομόνοια (3-1), ο Πάμισος νίκησε χθες και τον Απόλλωνα Καλαμάτας (1-0) και κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά "Γ. Λουκαρέας". Το αποτέλεσμα βέβαια είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει στα φιλικά της προετοιμασίας.


Οι Σπύρος Τσίκινης και Νίκος Γεωργακλής βλέπουν με ικανοποίηση πως όσο περνά ο καιρός, η ομάδα γίνεται καλύτερη. Κάτι λογικό με δεδομένο ότι υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα και απαιτείται χρόνος για να έρθει η ομοιογένεια.
Το ζητούμενο πλέον είναι να παρουσιαστεί ο Πάμισος έτοιμος στην πρεμιέρα της Α' τοπικής με αντίπαλο το Δώριο. Το βέβαιο είναι ότι οι Νησιώτες έχουν ποιοτικότερο ρόστερ σε σχέση με πέρυσι, όπου κατέκτησαν τον τίτλο και δικαιολογημένα συγκαταλέγονται στα φαβορί για να κάψουν και φέτος πρώτοι το νήμα.
Εκτός όμως από το πρωτάθλημα, ο Πάμισος θέλει να φθάσει ψηλά και στο κύπελλο Μεσσηνίας.
Οι "πράσινοι"  θα δώσουν την Κυριακή τον πρώτο προημιτελικό με αντίπαλο τον Τσικλητήρα στην Πύλο. Ενα αρκετά δύσκολο τεστ, όπου ο Πάμισος θα προσπαθήσει να πάρει το αποτέλεσμα που θα του δώσει προβάδισμα για τη ρεβάνς.
Η προετοιμασία συνεχίστηκε σήμερα με προπόνηση στον Αγιο Νικόλαο, όπου θα γίνει και η αυριανή προπόνηση.
Ο Γ. Τρίψας έχει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο και ο Φ. Μεμά ενοχλήσεις στη μέση και μάλλον δεν θα αγωνιστούν στο παιχνίδι της Κυριακής, όπως και ο Κατσίποδας.  Αντίθετα στην αποστολή θα βρίσκονται οι Φιλόπουλος, Γ. και Αντ. Καλογερόπουλος.