Παρασκευή, 12 Σεπτέμβριος 2014 07:05

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Με Τσάτσο και επιθετικό σχήμα στην πρεμιέρα με Κύμη

Γράφτηκε από τον

Τι και αν ο Σωτήρης Τσάτσος αποκτήθηκε μόλις πριν λίγες μέρες και έχει κάνει ελάχιστες προπονήσεις; Ο έμπειρος μέσος είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έχει κερδίσει τον Νίκο Κουρμπανά αλλά και τους ανθρώπους της ομάδας.

 

Άλλωστε η ποιότητα του παίκτη ήταν εξ αρχής γνωστή και το ερωτηματικό είχε να κάνει μόνο με το βαθμό ετοιμότητας του.
Από την στιγμή λοιπόν που ο Τσάτσος είναι έτοιμος ο τεχνικός της "Μαύρης Θύελλας" προσανατολίζεται να τον ρίξει από την αρχή στη μάχη της Κυριακής με την Κύμη στο Δημοτικό Στάδιο (5 μ.μ.), στην πρεμιέρα της Γ' εθνικής.
Ο Τσάτσος έπαιξε με τους «βασικούς» στο χθεσινό οικογενειακό διπλό (φωτό), όπου φάνηκε επίσης ότι ο Κουρμπανάς θα παίξει με ένα αρκετά επιθετικό σχήμα την Κυριακή.
Συγκεκριμένα, όπως φάνηκε στην χθεσινή προπόνηση, θα δώσει φανέλα βασικού τόσο στους Καλαντζή, Ηλιόπουλο που θα είναι στα άκρα της επίθεσης όσο και στον Τέλη Σαλαπάτα ο οποίος θα βρίσκεται στην κορυφή.
Ο Κουρμπανάς έχει μαζέψει πληροφορίες για την Κύμη, γνωρίζει πως είναι και αυτή μια νέα ομάδα που έχει αλλάξει κατά πολύ το περσινό ρόστερ και φυσικά γνωρίζει τις δυσκολίες της πρεμιέρας.
Ωστόσο θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα και να πιέσει εξ αρχής την αντίπαλο του για αυτό και θα παρατάξει ένα επιθετικό σχήμα που θα κυνηγήσει το γκολ από τα πρώτα λεπτά την Κυριακή.
Πέρα από τους 4 παίκτες που προαναφέρθηκαν, σίγουρη θέση στο αρχικό σχήμα την Κυριακή φαίνεται να έχουν ο Πάππος στα γκολπόστ, ο Χριστοφιλέας στο κέντρο της άμυνας, ο Νιφορόπουλος δεξιά, και οι Λουμπαρδέας, Χαρίτος στη μεσαία γραμμή.
Τριάντος και Ρούσσης είναι οι επικρατέστεροι για τις άλλες δύο θέσεις, με τον Κουρμπανά πάντως να δοκιμάζει αρκετά πρόσωπα στους «βασικούς» του οικογενειακού χθεσινού διπλού δείχνοντας ότι υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.
Εκτός μάχης για την Κυριακή είναι οι τραυματίες Σκάρος, Αργυρόπουλος και ο ανέτοιμος Δημητριάδης.